Jesus jeg vil gi Dig mit liv og

  • Slides: 8
Download presentation
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave fra Dig, har Du sagt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv som en lovsang, prise Dig for ære og magt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S 1

Jeg vil prise Dig med løftede hænder, Du som styrker mig, ja Du som

Jeg vil prise Dig med løftede hænder, Du som styrker mig, ja Du som er min borg. Herre, lær mig kunne se, at i min svaghed er jeg stærk. Jeg vil prise Dig i glæde og i sorg. Jeg vil altid love Dig! Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 2, S 2

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave fra Dig, har Du sagt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv som en lovsang, prise Dig for ære og magt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 3, S 3

Jeg vil prise Dig med villige hænder, som kan arbejde for freden her på

Jeg vil prise Dig med villige hænder, som kan arbejde for freden her på jord, som kan lede mennesker til liv og fællesskab med Dig, til det rige, der er evigt ved Dit ord. Jeg vil altid love Dig! Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 4, S 4

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave fra Dig, har Du sagt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv som en lovsang, prise Dig for ære og magt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 5, S 5

Jeg vil prise Dig med hjerte, mund og hænder, alt jeg har i mig,

Jeg vil prise Dig med hjerte, mund og hænder, alt jeg har i mig, Din pris skal synge ud. Jeg vil prise Dig for hvad du gør, men mest for den Du er. Jeg vil prise Dig min Herre og min Gud. Jeg vil altid love Dig! Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 6, S 6

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave

Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv og min lovsang, alting er en gave fra Dig, har Du sagt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv som en lovsang, prise Dig for ære og magt. Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 7, S 7

, S 8

, S 8