Solen stiger se det lysner Tekst Jrgen Gleerup

  • Slides: 3
Download presentation
Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 1.

Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 1. Solen stiger, se det lysner, dagen bryder frem på ny. Kroppe strækkes – alting vågner, folk står op på land – i by. Snart går det mod job og skole, livet går sin vante gang. Lad os takke Ham, der skabte dagen for os, med en sang. Det blå hav, den store by, træer med grønne grene hvisker til dig i regn og sol: Du er ikke alene!

Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 2.

Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 2. Hør, en solsorts sang i hækken, se, en kat på listigt spring. Møde venner – holde sammen, glædes over verdens ting. Skønt at leve – lave noget, måske gør´ en anden glad. Kæmpe for at ingen men´sker møder sult og vold og had. Det blå hav, den store by, træer med grønne grene hvisker til dig i regn og sol: Du er ikke alene!

Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 3.

Solen stiger, se det lysner Tekst: Jørgen Gleerup 1981 Melodi: Jørgen Gleerup 1981 3. Solen synker, og det mørkner, snart mod dunkel nat det går. Dagen bare fløj af sted, at den er endt, man knapt forstår. God musik, jeg lytter stille her ved siden af min ven, tænker på da jeg var trist og sangen gjorde mig glad igen. Det blå hav, den store by, træer med grønne grene hvisker til dig i regn og sol: Du er ikke alene! (gentag omkvæd)