WELLNESS TURIZEM 6 VAJA WELLNESS TURIZEM 6 VAJA

  • Slides: 8
Download presentation
WELLNESS TURIZEM 6. VAJA

WELLNESS TURIZEM 6. VAJA

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 1. Analizirajte, kako bo vrnitev medicine k celostnemu obravnavanju (Hipokrat)

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 1. Analizirajte, kako bo vrnitev medicine k celostnemu obravnavanju (Hipokrat) vplivala na tri področja, ki ste jih izbrali za poslovno priložnost? 2. Dr. Yanowitz in njegovi sodelavci (The fitness Institute) upravljajo s podjetjem, ki je v okviru tradicionalne medicine v celoti usmerjeno v wellness. Analizirajte, kako bo preusmeritev medicine v preventivo vplivala na vaša tri izbrana področja?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 3. Carl Rehnborg (Nutrilite) je organiziral lastno skupino prodajalcev zato,

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 3. Carl Rehnborg (Nutrilite) je organiziral lastno skupino prodajalcev zato, ker njegovi izdelki niso sodili v lekarne niti v živilske trgovine. Analizirajte posamezen izdelek iz vaših treh področij in ugotovite kdo in kako jih bo distribuiral?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 4. Rehenborg je odkril, da je mrežni marketing stroškovno najbolj

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 4. Rehenborg je odkril, da je mrežni marketing stroškovno najbolj učinkovit način uvajanja novih distributerjev. Kako bi mrežni marketing lahko vplival na delo na vaših treh področjih?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 5. Analizirajte proizvodno kakovost izdelkov z vaših treh področij poslovnih

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 5. Analizirajte proizvodno kakovost izdelkov z vaših treh področij poslovnih priložnosti v wellnessu. Če se bo pojavilo več takih podjetij kot je Consumerlab. com, bo to pomagalo ali škodilo vašemu poslu v wellnessu?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6. Jill Kinney (Club One) je več manjših fitnesov spremenila

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6. Jill Kinney (Club One) je več manjših fitnesov spremenila v verigo elitnih klubov. Njen posel je zdaj vredne 100 mio $. Analizirajte, kako bi lahko s podobno strategijo vplivali na svoja tri izbrana področja?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6 a. Kako bi lahko izkoristili povečano povpraševanje po klubih,

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6 a. Kako bi lahko izkoristili povečano povpraševanje po klubih, ki so na bolj dostopnih lokacijah? 6 b. Kako bi lahko izkoristili preusmeritev povpraševanja od fitnesa k wellnessu? 6 c. Kako bi se obnesla standardizacija kvalitete izdelkov? 6 d. Kako bi se obnesla direktna prodaja izdelkov in storitev delodajalcem?

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6 e. Bi bilo bolje, če bi za izdelke in

WELLNESS TURIZEM- 6. VAJA 6 e. Bi bilo bolje, če bi za izdelke in storitve plačevali delodajalci in ne posamezne stranke?