WARUM DEUTSCH LERNEN Warum deutsch lernen Tysk er

  • Slides: 9
Download presentation
WARUM DEUTSCH LERNEN?

WARUM DEUTSCH LERNEN?

Warum deutsch lernen? Tysk er det mest talte modersmål i EU Tysk betragtes som

Warum deutsch lernen? Tysk er det mest talte modersmål i EU Tysk betragtes som et verdenssprog 80 millioner taler tysk som fremmedsprog 100 millioner taler tysk som modersmål Tysk tales som modersmål i: Tyskland, Østrig, Schweiz, Lichtenstein, Luxembourg

Warum deutsch lernen? Tyskland er vores nærmeste nabo, vores største handelsparter og et land,

Warum deutsch lernen? Tyskland er vores nærmeste nabo, vores største handelsparter og et land, som vores sprog og kultur er tæt knyttet til. Tænk fx på alle Brødrene Grimm eventyrene Tysk er sammen med engelsk og fransk arbejdssprog i EU Der er et tysk mindretal i Sønderjylland Der er et stort behov for og mangel på danskere med tyskkundskaber på det danske arbejdsmarked Tyskland er det 2. største musikmarked i verden, så hvis du vil være rockstjerne, er det godt at kunne!

Warum deutsch lernen? Vi har rigtig mange ord tilfælles og låner ofte fra tysk:

Warum deutsch lernen? Vi har rigtig mange ord tilfælles og låner ofte fra tysk: Sport, Strand, Ring, Bus, Maler, Computer, Besserwisser, Weltklasse Habengut (af ty. Hab und Gut, af Habe ejendom + und og + Gut gode, gods), alt hvad man ejer og har; ejendele.

Warum deutsch lernen? Når man kan et fremmedsprog, bliver det muligt at få nye

Warum deutsch lernen? Når man kan et fremmedsprog, bliver det muligt at få nye oplevelser gennem kommunikation om tanker, meninger og følelser Tysk er det fedeste sprog! Det er logisk, man skal blot lære at knække koden og være god til at gætte Og så findes der massevis af sjove ord. Hvad betyder f. eks. ordet Käsefüße?

SURE TÆER!

SURE TÆER!

Andre sjove tyske ord • http: //www. buzzfeed. com/awesomer/better -german-words#. ys 51 JJx. OY

Andre sjove tyske ord • http: //www. buzzfeed. com/awesomer/better -german-words#. ys 51 JJx. OY

Deutsch er blevet übergeil igen • http: //engerom. ku. dk/english/staff/? pure=fil es%2 F 130242308%2

Deutsch er blevet übergeil igen • http: //engerom. ku. dk/english/staff/? pure=fil es%2 F 130242308%2 FDeutsch_er_blevet _bergeil_igen_Politiken 19012015. pdf

Deutsch ist ein Plus http: //www. goethe. de/ins/dk/kop/lhr/wer/dip/ daindex. htm

Deutsch ist ein Plus http: //www. goethe. de/ins/dk/kop/lhr/wer/dip/ daindex. htm