WANNEER WETEN DAT MCAFEE GEEN GELDIG BERGING KAN

  • Slides: 8
Download presentation
WANNEER WETEN DAT MCAFEE GEEN GELDIG BERGING KAN VINDEN?

WANNEER WETEN DAT MCAFEE GEEN GELDIG BERGING KAN VINDEN?

 Het is bekend dat Mc. Afee gedurende een lange periode prima werkt, zonder

Het is bekend dat Mc. Afee gedurende een lange periode prima werkt, zonder zijn gebruikers lastig te vallen met foutmeldingen. Het beschermt uw gegevens en systeem tegen allerlei soorten aanvallen en virussen zoals malware, ransomware, rootkits, wormen, spyware, enzovoort. Bovendien kunt u deze antivirus heel gemakkelijk bijwerken met slechts een klik. Het zijn gebruiksvriendelijke functies, eenvoudige lay-out en betaalbare prijzen die helemaal geen gat in uw zak graven, dat is wat deze antivirus een voorsprong geeft op de rest van de producten op de markt.

 U kunt erop vertrouwen zonder er twee keer over na te denken en

U kunt erop vertrouwen zonder er twee keer over na te denken en geloof me, u zult niet teleurgesteld zijn. Het beste van alles aan deze antivirus is de klantenservice van Mc. Afee die 24/7 werkt om de problemen van de gebruikers op te lossen. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen wanneer u problemen ondervindt en zij zullen het meteen oplossen.

 Sommige gebruikers ontvangen naar verluidt foutmeldingen zoals 'Kan geen geldige opslagplaats vinden' op

Sommige gebruikers ontvangen naar verluidt foutmeldingen zoals 'Kan geen geldige opslagplaats vinden' op hun Mc. Afee-antivirus. Andere foutmeldingen die u mogelijk ontvangt, worden hieronder vermeld: Netwerk is uitgevallen. Kan Site. Stat. xml-bestand niet downloaden. Controleer op netwerkconnectiviteit. Bijwerken vanaf een externe site is niet mogelijk.

 Als u een van de bovenstaande foutmeldingen heeft ontvangen, neemt u gewoon contact

Als u een van de bovenstaande foutmeldingen heeft ontvangen, neemt u gewoon contact op met onze Mc. Afeeklantenondersteuning en krijgt u onmiddellijk hulp van onze medewerkers. Deze fout treedt op na het uitschakelen van de System Event Notification-service of na het upgraden naar een latere versie dan 5. 0. Aangezien Mc. Afee afhankelijk is van de System Event Notification-service om het aangemelde gebruikers account te valideren, mislukt de validatie van de netwerk verbinding als het deze actie niet kan voltooien. Hierdoor kan Mc. Afee Agent geen verbinding maken met de opslagplaats.

 U kunt echter de volgende stappen voor probleemoplossing proberen om de fout zo

U kunt echter de volgende stappen voor probleemoplossing proberen om de fout zo snel mogelijk te verhelpen: 1. Ga naar Start. 2. Open Uitvoeren. 3. Typ 'services. msc' en klik op OK. 4. Klik met de rechtermuisknop op de System Event Notification Service en selecteer Eigenschappen. 5. Klik op Automatisch in de vervolgkeuzelijst Opstarttype. 6. Druk op Start en vervolgens op OK.

 Deze oplossing zal u zeker helpen met het probleem. Als dit echter niet

Deze oplossing zal u zeker helpen met het probleem. Als dit echter niet lukt, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met ons technische serviceteam van Mc. Afee via e-mail, telefoon of live chat. Onze technici zullen u zo snel mogelijk helpen.

Neem contact met ons op Mc. Afee Antivirus ondersteuningsnummer bel nu +32 -25885504 Originele

Neem contact met ons op Mc. Afee Antivirus ondersteuningsnummer bel nu +32 -25885504 Originele bron dank u