Tera Stream to je Tera Stream je mrea

  • Slides: 4
Download presentation
Tera. Stream

Tera. Stream

Što je Tera. Stream je mreža budućnosti Tera. Stream diže brzinu pristupne mreže za

Što je Tera. Stream je mreža budućnosti Tera. Stream diže brzinu pristupne mreže za oko 50 puta u odnosu na sadašnje kapacitete – pristup omogućuje korisniku brzinu od 1 Gbit/s. Novom tehnologijom mreže, znatno se smanjuje jedinična cijena prijenosa podataka i omogućuje omasovljivanje izgradnje optičkog pristupa korisnicima.

Na koji princip Tera. Stream radi? • Tera. Stream je iznimno pojednostavljen koncept IP

Na koji princip Tera. Stream radi? • Tera. Stream je iznimno pojednostavljen koncept IP mreže koji kombinira mrežnu tehnologiju, tehnologiju podatkovnih centara i optičku infrastrukturu. Tera. Stream koncept podrazumijeva protok značajno većeg volumena podataka po višestruko većim brzinama.

Što nam Tera. Stream omogućava? • Da bi sve ovo bilo moguće, Tera. Stream

Što nam Tera. Stream omogućava? • Da bi sve ovo bilo moguće, Tera. Stream koristi Cloud tehnologije kao osnovni oblik pružanja svih usluga: potpunu povezivost i izgradnju kućne mreža po načelu plug and play. To podrazumijeva visokokvalitetnu videokonferencijsku vezu sa svim članovima obitelji i prijateljima, online edukaciju, video multiplayer igranje, backup svih podataka u Cloudu, teleworking iz kućnog ureda i slično. Poslovni korisnici moći će brže nuditi usluge, jednostavnije pristupati svih uređajima u uredu, imati bolji zaštitni sustav, ostvarivati videokonferencijski kontakt s klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima te jednostavno pohranjivati podatke u Cloudu i raditi na virtualnom desktopu.