Tema Frste Verdenskrig Tema Frste Verdenskrig Raske som

  • Slides: 19
Download presentation
Tema: Første Verdenskrig

Tema: Første Verdenskrig

Tema: Første Verdenskrig Raske som syge soldater behandles for granatchok under første verdenskrig i

Tema: Første Verdenskrig Raske som syge soldater behandles for granatchok under første verdenskrig i den halvdokumentariske Regeneration, der er en del af Storbritanniens selvopgør som krigsførende nation.

Tema: Første Verdenskrig Den menige soldat Kresten Andresen var en velformuleret og uhyre flittig

Tema: Første Verdenskrig Den menige soldat Kresten Andresen var en velformuleret og uhyre flittig brevskriver, og hans mange breve og dagbogsoptegnelser bringer os tæt på Første Verdenskrig, som soldaterne oplevede den.

Tema: Første Verdenskrig Intenst, fascinerende drama om de tre store K' er: Kærligheden, Kunsten

Tema: Første Verdenskrig Intenst, fascinerende drama om de tre store K' er: Kærligheden, Kunsten og Krigen, der udspilles på så forskellige scener som kunstnernes London og verdenskrigens slagmarker.

Tema: Første Verdenskrig Knugende, tankevækkende og samtidig meget smuk roman om irske Willie Dunne

Tema: Første Verdenskrig Knugende, tankevækkende og samtidig meget smuk roman om irske Willie Dunne og hans oplevelser under første verdenskrig. Om rædslerne i skyttegravene, om venskabet mellem soldaterne og krigens meningsløshed.

Tema: Første Verdenskrig Gedigen oplysning, historisk overblik, grej og politik. Men frem for alt

Tema: Første Verdenskrig Gedigen oplysning, historisk overblik, grej og politik. Men frem for alt menneskelig, såre menneskelig. Hvis man blot skal læse én bog om Første Verdenskrig, bør det være denne.

Tema: Første Verdenskrig En skildring af, hvordan Første Verdenskrig var, og hvad nitten virkelige

Tema: Første Verdenskrig En skildring af, hvordan Første Verdenskrig var, og hvad nitten virkelige personer måtte gennemleve. Altså: Den Store Krig set nede fra – nede fra Afrika, nede fra Tyrkiet og helt nede fra skyttegraven.

Tema: Første Verdenskrig Tiden omkring første verdenskrig og tidens store emner: fagforeningernes kamp mod

Tema: Første Verdenskrig Tiden omkring første verdenskrig og tidens store emner: fagforeningernes kamp mod den herskende klasse, kvinders kamp for stemmeret, den russiske revolution …

Tema: Første Verdenskrig Tragisk kærlighedshistorie mellem en engelsk sygeplejerske og en amerikansk ambulancechauffør ved

Tema: Første Verdenskrig Tragisk kærlighedshistorie mellem en engelsk sygeplejerske og en amerikansk ambulancechauffør ved den italienske front under 1. verdenskrig.

Tema: Første Verdenskrig En stor, fængslende beretning om Første Verdenskrig båret af stærke følelser

Tema: Første Verdenskrig En stor, fængslende beretning om Første Verdenskrig båret af stærke følelser og de markante profiler, der giver undertitlen menneskelige ansigter.

Tema: Første Verdenskrig Den ukendte soldat fra Første Verdenskrig levendegøres i denne fremragende roman

Tema: Første Verdenskrig Den ukendte soldat fra Første Verdenskrig levendegøres i denne fremragende roman af en engelsk debutant.

Tema: Første Verdenskrig Dagbog og krigsoptegnelser fra 1920 om helvedet ved Vestfronten. Vedkommende, følsom

Tema: Første Verdenskrig Dagbog og krigsoptegnelser fra 1920 om helvedet ved Vestfronten. Vedkommende, følsom og hensynsløs, foruroligende - den rummer det hele.

Tema: Første Verdenskrig Hvorfor er Første Verdenskrig interessant i dag? Spændende ny bog giver

Tema: Første Verdenskrig Hvorfor er Første Verdenskrig interessant i dag? Spændende ny bog giver indblik i en krig, der er meget langt væk, men hvis afslutning stadig giver problemer i det meste af verden.

Tema: Første Verdenskrig Sort/hvid tegnet roman om manden, der ændrede et århundrede og startede

Tema: Første Verdenskrig Sort/hvid tegnet roman om manden, der ændrede et århundrede og startede Første Verdenskrig. Denne tegneserie er et ypperligt og flot bevis på, at genren kan mere end bare ren og skær underholdning.

Tema: Første Verdenskrig Læs denne roman for at forstå lidt af det, der skete

Tema: Første Verdenskrig Læs denne roman for at forstå lidt af det, der skete i de år, hvor den vestlige verden blev sønderslidt af, hvad der viste sig ikke at være den sidste verdenskrig.

Tema: Første Verdenskrig Hew Strachan giver et bredt overblik over, hvad der satte gang

Tema: Første Verdenskrig Hew Strachan giver et bredt overblik over, hvad der satte gang i Første Verdenskrig, og hvordan den udviklede sig fra at være en europæisk til at blive en global krig.

Tema: Første Verdenskrig Tardi er nok mest kendt for sine historier om Adeles ekstraordinære

Tema: Første Verdenskrig Tardi er nok mest kendt for sine historier om Adeles ekstraordinære bedrifter, men i et par tegneserier han også på mesterlig vis skildret Første Verdenskrig og dens rædsler.

Tema: Første Verdenskrig Nøgternt, stilfærdigt og måske derfor så utroligt rædselsfuldt grusomt. Fornem tegneserie

Tema: Første Verdenskrig Nøgternt, stilfærdigt og måske derfor så utroligt rædselsfuldt grusomt. Fornem tegneserie om Første Verdenskrigs absurditet i fine detaljer og tykke streger.

Tema: Første Verdenskrig ”Mrs. Dalloway sagde, hun selv ville købe blomsterne” er en af

Tema: Første Verdenskrig ”Mrs. Dalloway sagde, hun selv ville købe blomsterne” er en af litteraturhistoriens mest berømte indledninger. I dag yderligere udødeliggjort af den fremragende film ”The Hours”.