SIF Ottelusihteeri pljys 2019 junnupelit Kilpailu Tulospalvelussa kohdassa

• Slides: 9
Download presentation
SIF Ottelusihteeri pläjäys 2019 junnupelit

Kilpailu: Tulospalvelussa kohdassa sarja, alla DT-08 Ottelun nro: Tulospalvelussa koh. Dassa nro, alla 1630

Kilpailu: Tulospalvelussa kohdassa sarja, alla DT-08 Ottelun nro: Tulospalvelussa koh. Dassa nro, alla 1630 Paikka: Fennia Siuntio Yleisömäärä: laske puoli-ajalla A-kotijoukkue B vierasjoukkue Erotuomarit: Tulospalvelussa Kohdassa tuomari, tuomari 2, alla Christian Westerlund ja Bertel Backmann

Puoliaika 1 ja Puoliaika 2 A kotijoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen B

Puoliaika 1 ja Puoliaika 2 A kotijoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen B vierasjoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkieen Jatkoaika 1 ja jatkoaika 2 A kotijoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen B vierasjoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen 7 m jälk. A kotijoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen B vierasjoukkueen tulos 1 ja 2 puoliajan jälkeen

TO 1. puoliaika 1) ja 2) 2. puoliaika 2) ja 3) Kotijoukkueen ottamien aikalisien

TO 1. puoliaika 1) ja 2) 2. puoliaika 2) ja 3) Kotijoukkueen ottamien aikalisien kellonaika 7 m yht. Joukkueen 7 metrin heittojen määrä ottelussa Maaleja: kuinka moni 7 metrin heitto on mennyt maaliin

Nro: pelaajan pelinumero A sukunimi etunimi: Pelaajan nimi Sv: syntymävuosi P: astuminen peliin, eli

Nro: pelaajan pelinumero A sukunimi etunimi: Pelaajan nimi Sv: syntymävuosi P: astuminen peliin, eli kun pelaaja astuu vaihtopenkiltä kentälle, merkitään tähän Viiva tai ruksi Maalit: ns tukkimiehen kirjanpito maaleista pelaa. Jittain My: pelaajan maalit yhteensä, merkitään pelin päätyttyä V: pelaajan varoitukset viivoin U: pelaajan ulosajot, jokainen omaan sarakkeeseensa S: pelistä sulkeminen-punainen kortti J: joukkuerangaistus, merkitään rangaistuksen kärsijälle

JA Allekirjoitus: Valmentajan allekirjoitus (hyväksyy tällä joukkueen kokoonpanon) Nimi selvästi: Valmentajan nimi JB: valmentaja

JA Allekirjoitus: Valmentajan allekirjoitus (hyväksyy tällä joukkueen kokoonpanon) Nimi selvästi: Valmentajan nimi JB: valmentaja JC: huoltaja, joukkueenjohtaja JD: huoltaja, joukkueenjohtaja Erotuomarin allekirjoitus: Tuomari allekirjoittaa pöytäkirjan ottelun jälkeen Otteluvaltuutetun allekirjoitus: Otteluvaltuutettu allekirjoittaa pöytäkirjan ottelun jälkeen (naisten ja miesten pelit) Raportti: Tuomarit täyttävät (sininen kortti) Ajanottaja: Kellossa olevan nimi Sihteeri: sihteerinä toimivan nimi

A: kotijoukkue B: vierasjoukkue Min: sarake yhteinen. Pelikellon minuuttilukema tapahtumahetkellä Esim: kellossa 01: 45,

A: kotijoukkue B: vierasjoukkue Min: sarake yhteinen. Pelikellon minuuttilukema tapahtumahetkellä Esim: kellossa 01: 45, merkitään 1 N: pelaajan numero tai joukkeenjohdon kohdalla JA, JB jne. T: tapahtuma maalit 1, 2, 3, 4, 5 jne. varoitus (keltainen kortti) V ulosajo (jäähy) U sulkeminen (punainen kortti) S T timeout (aikalisä)

7 metrin heitto merkitään T-sarakkeeseen maalin numero tai - mikäli ei maalia, ja ympyröidään

7 metrin heitto merkitään T-sarakkeeseen maalin numero tai - mikäli ei maalia, ja ympyröidään maali tai – Esim. ajassa 04: 36, pelaaja numero 2 heittää pilkun ja tulee joukkueen 5. maali tai ei tule maalia Min: 4 N: 2 T: 5 tai T: -

Lopuksi keltainen paperi kotijoukkueelle, punainen vierasjoukkueelle ja valkoinen tuomareille. Tulospalveluun: https: //tulospalvelu. finnhandball. net/

Lopuksi keltainen paperi kotijoukkueelle, punainen vierasjoukkueelle ja valkoinen tuomareille. Tulospalveluun: https: //tulospalvelu. finnhandball. net/ Pöytäkirja ottelusta: https: //tulospalvelu. finnhandball. net/pdf/476951. pdf Muuta huomattavaa: - Sihteerin tehtäviin kuuluu myös huolehtia että joukkueiden vaihdot sujuvat sääntöjen mukaan esim. oikea määrä pelaajia kentällä (yleensä tuomarit kyllä huomaavat) Homma hoidettu Aina saa kysyä, jos jokin askarruttaa mieltä!