QUI SOM Pessigolles s una associaci sense nim

  • Slides: 19
Download presentation

QUI SOM: Pessigolles és una associació sense ànim de lucre que neix per la

QUI SOM: Pessigolles és una associació sense ànim de lucre que neix per la motivació de treballar dins el món de l’educació no formal, sempre amb la intenció d’acompanyar l’infant en un procés d’aprenentatge que l’ajudi a madurar amb llibertat i personalitat pròpia. Volem potenciar la convivència conjunta de nois i noies, amb els mateixos drets i deures, i sense diferenciació de papers per raons de sexe, respectant sempre els interessos diversos de cada un d’ells. Utilitzem una metodologia de pedagogia activa, animació i coeducació, i pensem que les activitats següents són necessàries i són una continuïtat de qualsevol tasca educativa : sortides, jocs i expressió.

ELS NOSTRES CASALS: Estan adreçats a nens i nenes de 3 a 13 anys,

ELS NOSTRES CASALS: Estan adreçats a nens i nenes de 3 a 13 anys, tot fent grups d’edats similars d’acord amb els seus interessos i les possibilitats de creixement. Tindran com a fil conductor un centre d’interès en forma d’història lúdica, ja que confiem que és un mètode amb esperit integrador, que ajuda a fer volar la imaginació dels nostres infants a través de personatges, contes, jocs i aventures. A més a més, introduirem altres activitats com: excursions, esport, teatre, música, art. . . adequades al moment i l’edat del grup de nens i nenes.

EL NOSTRE EQUIP HUMÀ: Està format per directors, monitors, animadors, vetlladors i especialistes amb

EL NOSTRE EQUIP HUMÀ: Està format per directors, monitors, animadors, vetlladors i especialistes amb una àmplia experiència dins el sector del lleure per garantir una bona, agradable i segura estada en totes les activitats que organitzem, tenint sempre una gran motivació i confiança envers el nostre projecte. Tots els nostres treballadors estan contractats dins el marc de la legislació vigent per donar la màxima qualitat en tots els nostres serveis.

CASAL D’ESTIU COLÒNIES D’ESTIU

CASAL D’ESTIU COLÒNIES D’ESTIU

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS DEL 25/6 AL 28/6 DEL 01/7 AL 31/7

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS DEL 25/6 AL 28/6 DEL 01/7 AL 31/7 DEL 2/9 AL 10/9

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS LA HISTÒRIA: En el país del descans s’hi

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS LA HISTÒRIA: En el país del descans s’hi amaga una gran missió, protegir tots aquells somnis que a la nit totes les persones poden somniar. Aquests somnis es personifiquen en uns petits éssers fantàstics que viuen dins d’una capsa, protegida pel gran guardià Son. Un dia, el Pessigolles, el nostre estimat personatge, amb la seva divertida cua de plomes, va sorprendre a en Son mentre protegia la capsa. Va fer-li tantes pessigolles que en un atac incontrolat de riure li va donar un cop a la capsa i es va obrir. En obrir-se un nombre important de somnis van escapar-se. Ara en Son ens demanarà la nostra ajuda, i tots els nens i nenes, ens enfrontarem a uns dies plens d’aventures viatjant per somnis que han de ser viscuts de nou per poder tornar-se a guardar dins la capsa. D’aquesta manera la tranquil·litat del país del descans estarà protegida de nou.

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS FUNCIONAMENT: • • A partir de primària donarem

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS FUNCIONAMENT: • • A partir de primària donarem la opció els nens i nenes a escollir entre dos tallers. Un de caire esportiu i l’altre més artístic (amb monitors especialitzats en cada activitat). Aquests tallers tindran el seu horari reservat dins el casal i constaran d’unes 6 h setmanals. Els d’infantil, en canvi, durant aquesta estona faran activitats d’aigua preparades i dirigides pels monitors i estona de bany. • Amb aquestes activitats d’aigua diàries amb els més petits, pretenem treballar uns hàbits d’higiene i d’autonomia, destinant aquestes hores a unes activitats que creiem que són molt adequades a l’època de l’any i als gustos dels infants. Setmanalment acostumarem a fer dues sortides. Una variarà segons el tema de la història de la setmana i l’altra serà a la piscina. La sortida a la piscina la farem únicament amb els nens/es de primària ja que infantil ja té la seva franja diària per aquesta activitat. Per substituir-la, ens quedarem a l’escola i farem unes diades temàtiques.

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS L’ acollida de 8 h a 9 h

CASAL D’ESTIU LA CAPSA DELS SOMNIS L’ acollida de 8 h a 9 h és gratuïta. El berenar està inclòs per tots els nens/es que surten a les 17 h. El dia de l’excursió de tot el dia, els nens/es que no es queden a dinar poden portar carmanyola o poden pagar un tiquet de pícnic. El preu de l’excursió està inclòs en el preu de la setmana. Fem un 3% descompte per als germans apuntats (a partir del segon). Fem un 5% descompte per a inscripcions (de cop) de 4 setmanes seguides o més (no acumulable amb el descompte de germans). Estem homologats per a les ajudes que concedeix l’Ajuntament de Barcelona per a la campanya de vacances 2013 ( a partir del 13 d’abril ens podreu demana els documents per a les beques) Amb la col·laboració de :

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 Móns MÀGICS DEL 26/6 AL 29/6

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 Móns MÀGICS DEL 26/6 AL 29/6

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS HISTÒRIA: A l’altra banda del nostre món n’hi

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS HISTÒRIA: A l’altra banda del nostre món n’hi ha una altre, format per quatre planetes, quatre planetes màgics que composen el regne de la màgia i fantasia. Per controlar el benestar d’aquest regne existeix la gran roca màgica custodiada per un mag. Aquest mag es l’únic que pot aprofitar-se dels poders de la roca i viatjar pels 4 móns màgics un per controlar que la màgia negre no es dugui mai a terme. Però només el mag sap les paraules màgiques per retornar al món real, i en cas de no citar-les es creurà que el viatger es un impostor i per mantenir el secret i el benestar dels quatre mons màgics es condemnarà la visitant a remoure indefinidament en un d’aquests móns sense opció de retorn al mon real. La nostra historia començarà quan ens trobem que per error estem fent la volta pels 4 móns màgics, de manera que si no aconseguim a temps les paraules màgiques per poder recitar-les a l’últim planeta ens quedarem atrapats per sempre en el món de la màgia i la fantasia.

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS HORARI: 8. 30 Llevar-se, vestir-se i esmorzar 9.

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS HORARI: 8. 30 Llevar-se, vestir-se i esmorzar 9. 30 Higiene personal i endreçar l'habitació. 10. 00 Activitat del matí 12. 00 Piscina i jocs d'aigua 14. 00 Dinar 15. 00 Temps lliure – jocs tranquils 16. 30 Activitat de la tarda 17. 30 Parem per berenar 18. 00 Activitat de la tarda 20. 00 Dutxes o assemblea 20. 30 Sopar 21. 30 Joc de nit 23. 00 Dormir i fins demà!

COLÒNIES D’ESTIU LA CASA: ELS 4 MÓNS MÀGICS Mas Pujolar, és la casa que

COLÒNIES D’ESTIU LA CASA: ELS 4 MÓNS MÀGICS Mas Pujolar, és la casa que hem triat per anar-nos de colònies. Està situada a 80 km. de Barcelona al Parc Natural del Montseny, a 3 km. de Viladrau (Osona). La casa conserva l’ambient rústic, totalment equipat com a casa de colònies. Té dos pisos, amb accés a peu pla a cada planta. A l’exterior de la casa, hi ha la piscina i també esplanades per jugar.

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS LA CASA: La casa compta amb : -

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS LA CASA: La casa compta amb : - Habitacions: 3 de 6 places, 2 de 10 places i 1 de 16 places. - 4 Sales de jocs i tallers - Sala d’estar - Menjador - Camp de futbol - Piscina pròpia a la casa tancada per a la màxima seguretat. - Grans esplanades al voltant de la casa. - Dutxes i lavabos independents. La casa està adaptada per a nens i nenes amb mobilitat reduïda. .

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS DADES D’INTERÈS: • Sortida: Amb autocar el dia

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS DADES D’INTERÈS: • Sortida: Amb autocar el dia 26 juny a les 9 h davant de l’Escola Arenal de Llevant. • El dinar del primer dia s’ha de portar de casa • Tornada: els pares hauran de venir a recollir els seus fills/es dissabte dia 29 de juny a les 12 h • Opcionalment podreu comprar un tiquet per quedar-vos a dinar a la casa, amb una paellada popular que serà a les 13 h (els nens de la colònia gratuït)

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS PREUS: El preu dels 4 dies de colònies

COLÒNIES D’ESTIU ELS 4 MÓNS MÀGICS PREUS: El preu dels 4 dies de colònies és de 230€. Fem un 3% de descompte a partir del 2 n germà apuntat. Estem homologats per a les ajudes que concedeix l’Ajuntament de Barcelona per a la campanya de vacances 2013 ( a partir del 13 d’abril ens podreu demana els documents per a les beques) Amb la col·laboració de:

CONTACTA: info@pessigolles. org Arenal. sas@gmail. com TEL 644. 215. 111 626. 627. 348 GRÀCIES

CONTACTA: [email protected] org Arenal. [email protected] com TEL 644. 215. 111 626. 627. 348 GRÀCIES