PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE Autor Dr

  • Slides: 128
Download presentation
PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE Autor: Dr. Angelica Noica Dumitrescu- medic primar medicina

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE Autor: Dr. Angelica Noica Dumitrescu- medic primar medicina de familie Coautori: Prof. Dr. Corneliu Moldovan- director INMCA Dr. Ciprian Ene- director Centrului Holistic SOMA Ing. Ioan Curta- colaborator Centrului Holistic SOMA Dr. Niculina Garjau- medic primar ginecolog Dr. Manuela Padin-medic spc. Med. Muncii Proverii

�In fiecare primavara se intampla un lucru minunat in vii ! La taierea vitei

�In fiecare primavara se intampla un lucru minunat in vii ! La taierea vitei de vie pentru primenirea anuala, incepe sa curga un lichid curat, limpede, transparent, cu gust usor dulce-salciu, caruia i se mai spune si “APA VIE”. Fenomenul e cunoscut sub numele de “plansul viei“, iar bunicii si strabunicii nostrii numeau aceste picaturi de seva “lacrimile vitei de vie”. Acestea, s-a constatat ca fac miracole pentru organismul nostru. In definitiv de ce nu, avand in vedere beneficiile rodului vitei de vie – strugurele – din care se face vinul, mult laudat si cantat si de catre poeti!

Dar mai are si o mare incarcatura spirituala: vita de vie este simbolul Mantuitorului

Dar mai are si o mare incarcatura spirituala: vita de vie este simbolul Mantuitorului nostru- Iisus Hristos, iar noi suntem mladitele, care se sacrifica pentru noi in fiecare primavara, in perioada Pascala, care coincide tocmai cu acest “plans al vitei de vie” si se sfarseste in curgerea vinului care reprezinta – SFANTA IMPARTASANIE.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Vazand articole pe internet in care lumea se

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Vazand articole pe internet in care lumea se plangea ca nu reuseste sa conserve pentru mult timp acest “miracol al naturii” si ca nu se putea beneficia de el decat putin timp primavara, m-am gandit sa-l conserv sub forma de remediu homeopat care-i releva si toata incarcatura lui informationala si energetica, de fapt idee sugerata de d-na dr. Niculina Garjau.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Se stie despre seva vitei de vie ca

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Se stie despre seva vitei de vie ca e un foarte bun leac pentru ochi si piele, dar si pentru sanatatea multor organe interne precum ficatul, vezica biliara, stomacul, intestinele, rinichii, vezica urinara, organele genitale, sangele, vasele de sange si limfatice, pe care le curata de impuritati, avand si proprietati antiseptice, antiinflamatoare, hranitoare si antihemoragice.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Aceasta se datoreaza compozitiei ei chimice care

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Aceasta se datoreaza compozitiei ei chimice care pe langa o bogata paleta de saruri minerale anorganice precum cloruri, sulfati, nitriti, nitrati, dar si silicati de Na, K, Cu, Fe, Mg, si de Mn si Al intr-o cantitate infim de mica, se afla si saruri organice de tipul glucozei, fructozei, dizaharide precum maltoza si hezoza cu rol in mentinerea presiunii osmotice, dar si saruri de Ca ale acizilor oxalic, malic in special, succinic si tartaric, precum si niste enzime de tipul peroxidazelor, diastazelor, oxidazelor dar si putina catalaza. Din cercetarile Facultatii de Farmacie “ Carol Davila”, reiese ca mai contine si derivati de saligenoli, cu proprietati antiinflamatoare si cumarine cu rol antispastic si antihemoragic. Contine si viniferin, viniferin un antioxidant de 62 ori mai eficient decat vitamina C. De aceea are un puternic rol rejuvenant, reintinerind organismul, ca pe vita de vie, intr-un mod foarte delicat. � � Bibliografie: THE CONSTITUENTS OF THE SAP OF THE VINE (VITIS VINIFERA L. ). BY ARTHUR WORMALL. The Department of Physiology and Biochemistry, University of Leeds. � (Biochemistry journal-Received June 28 th, 1924. )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL OXALIC este unul din cei mai

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL OXALIC este unul din cei mai tari acizi organici si un puternic agent reducator. Are si un rol metabolic, radicalul oxalilsucinic fiind prezent in compusi ca acidul oxalilacetic sau oxalilsuccinic ce iau parte la ciclul Krebs. Din pacate are si un rol puternic chelator, se cupleaza imediat cu minerale precum Ca, Mg, formand oxalati, niste saruri insolubile care se depun pe intestine, pe vase, in rinichi, pe articulatii, etc. � Alte surse de acid oxalic sunt: spanacul salbatic, revent, macris, hrisca, banana, cacao, cafea, ceai verde, majoritatea fructelor de padure , fasolea, telina, rosiile, etc

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL MALIC sau acidul hidroxisuccinic este un

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL MALIC sau acidul hidroxisuccinic este un acid organic slab care se gaseste in sucul multor plante, dar in mod special in fructele de padure, mar si struguri. Este parte din metabolismul fiecarei celule vii, participand ca ion la ciclul Krebs ( ca acid citric ). In practica este utilizat in: � industria alimentara ca acidulant asigurand produselor alimentare un p. H scazut si un gust acrisor; � Industria medicamentelor pentru ca s-a constatat ca acidul malic: �- reduce sechechelele ischemice; �- scade tensiunea arteriala; �- reduce durerile din fibromialgie

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL SUCCINIC cunoscut si ca spirit de

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL SUCCINIC cunoscut si ca spirit de chihlimbar pentru ca a fost extras pentru prima data din chihlimbar si a fost folosit extern pentru dureri reumatice. � Succinatul este un component al ciclului acidului citric si este capabil sa cedeze electroni lantului transportor de electroni. � Acidul este inflamabil si coroziv capabil de a produce arsuri. � Este folosit ca excipient in industria farmaceutica pentru a controla aciditatea.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL TARTRIC este un acid organic dihidroxiderivatul

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � ACIDUL TARTRIC este un acid organic dihidroxiderivatul acidului succinic care poate fi gasit in numeroase plante si fructe precum strugurii si bananele. Este unul din acizii importanti ce se gasesc in vin ( in forma L + ). Este un reducator destul de puternic. Jean Baptiste Biot a descoperit in 1832 ca acesta poate roti planul luminii polarizate, proprietate denumita chiralitate. Aceasta confera acidului posibilitatea de a creea enantiomeri. Este folosit ca aditiv alimentar (E 334), antioxidant, reglator de p. H si sechestrant.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �PEROXIDAZELE sunt o familie de enzime care catalizeaza

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �PEROXIDAZELE sunt o familie de enzime care catalizeaza reactiile de forma: � ROOR’ + 2 e + 2 H ROH + R’OH � Peroxidazele la plante joaca un rol in cresterea capacitatii de aparare fata de agentii patogeni si in procesul de detoxifiere. De ex. ele se folosesc pe scara industriala in detoxifierea apei reziduale, in special peroxidaza din coada calului. Ele au capacitatea de a transforma fenolii periculosi/toxici in fenoxi radicali care vor participa mai apoi la reactii de polimerizare, rezultand produsi mai putin toxici. � Cea mai cunoscuta familie a peroxidazelor sunt GLUTATION PEROXIDAZELE (GP), in numar de 8 izomeri care au rolul de a proteja organismul de stricaciunile procesului oxidativ.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Biochimic ele reduc lipid-hidroperoxizii in corespondentii lor

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Biochimic ele reduc lipid-hidroperoxizii in corespondentii lor derivati alcoolici si reduc hidroperoxidul liber, rezultat din procesele de oxidare, in apa. Sunt niste enzime care au in compozitia lor Se, deci sunt Seleno-depedente. Au rolul de a reduce monomerii de glutation in Glutation-disulfit si apa, monomeri care de altfel daca raman liberi ar putea deprecia, prin reactii oxidative, lipidele, proteinele si chiar ADN-ul. � Sunt studii in care s-a constatat ca scaderea acestor enzime in sange duce la Vitiligo, Diabet zaharat tip 2, cu microalbuminurie sau a recaderilor in Scleroza multipla. Prezenta in sange a unei cantitati importante din aceste enzime, impreuna cu alte enzime antitox cum ar fi SOD si Catalaza sunt asociate cu scaderea riscului de boli coronariene la femei, iar un studiu a demonstrat ca prezenta de polimorfisme ale GP-ului si a SODului este asociata cu prezenta de Boala celiaca.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �DIASTAZELE sunt un grup de enzime care catalizeaza

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �DIASTAZELE sunt un grup de enzime care catalizeaza desfacerea amidonului in molecule de maltoza. Denumirea de diastaza provine din cuvantul grecesc <diastasis> care inseamna separare, deoarece ele au capacitatea desface moleculele de glucoza din amidon. Exista diferite diastaze , alfa, beta, gamma amilaze care hidrolizeaza orice tip de carbohidrat. �CATALAZA este o enzima ce catalizeaza descompunerea peroxidului de oxigen ( “apa oxigenata”) in apa si O 2 si se gaseste in special in peroxizomi. Ea ne protejeaza organismul de actiunea oxidativa si toxica a peroxidului de O 2 produs in reactiile de oxido-reducere. � O alta reactie in care e implicata indirect catalaza consta in produderea de ADN

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � OXIDAZELE sunt o clasa de enzime care

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � OXIDAZELE sunt o clasa de enzime care catalizeaza reactiile de oxido- reducere, mai ales in care este implicat O 2 ca acceptor de electron. In reactiile in care e implicat un atom de H ca donor, O 2 este redus la H 2 O sau H 2 O 2 ( hidrogen peroxid). Sunt si reactii de oxidare care nu implica prezenta O 2, cum sunt cele petrecute in mediu anaerob, catalizate de MAO si/sau Xantin-oxidaze. � Exemple de OXIDAZE: � CITOCROM C OXIDAZA, este o enzima cheie care ajuta organismul sa foloseasca O 2 in generare de energie si este o componenta finala a lantului donor de electroni. � GLUCOZOXIDAZA care rolul de a oxida glucoza in gluconolactone cu eliberare de H 2 O 2 ( peroxid de oxigen) cu rol initial si intr-o anumita cantitate de efect antibacterial in special pe Streptococcus hemoliticus, Staphylococus aureus sau Salmonella. Ea se gaseste in special la fungi.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � CITOCROMII P 450 (CYPs) sunt o superfamilie

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � CITOCROMII P 450 (CYPs) sunt o superfamilie de proteine care contin ca si cofactori structuri HEM. Sunt hemoproteine care se gasesc in toate formele de viata inclusiv la virusi si care la om se gasesc in interiorul membranelor mitocondriale sau in reticolul-endocitoplasmatic al celulelor. Aceste enzime metabolizeaza mii si mii de chimicale exogene sau endogene. Unele metabolizeaza doar anumite substante cum sunt CYP 19 (aromatazele), iar altele substante multiple. Ele se gasesc peste tot, in aproape toate tesuturile corpului si joaca un rol important in sinteza/metabolizarea hormonilor ( incluzand estrogenul si testosteronul), sinteza de colesterol si metabolismul vitaminei D. Citocromii P 450 au de asemenea o functie importanta de a metaboliza componente cu potential toxic, incluzand si medicamentele, dar si produsi interni cum e bilirubina in principal in ficat.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �MONOAMINOXIDAZELE (MAOs) sunt o familie de enzime care

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �MONOAMINOXIDAZELE (MAOs) sunt o familie de enzime care catalizeaza oxidarea monoaminelor. Se gasesc in membrana externa a mitocondriilor celor mai multe tipuri de celule. Sunt niste proteine de tipul flavinelor amino-oxidoreductaze. Deoarece rolul lor este de a inactiva neurotransmitatorii disfunctia lor ( prea mult/prea putin) este responsabila pentru un numar crescut de afectiuni de origine neurologica sau psihiatrica. De exemplu un nivel crescut sau scazut de MAOs in organism poate fi asociat cu Schizofrenia, Depresia, Atentia deficitara, abuz de substante, migrene si o maturatie sexuala neregulata. � Exista doua tipuri de MAO : � -MAO-A care este in parte responsabila de catabolizarea monoaminelor ingerate din mancare, dar are si un rol specific in dezaminarea Serotoninei, Melatoninei, Noradrenalinei si Adrenalinei: � MAO- B care rol in dezaminarea Benzilaminei si Fenil-etil-aminei si este puternic inhibata de tutun, iar � Amandoua formele lucreaza asupra Dopaminei, Thyraminei si Tryptaminei in parti egale

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Astfel Inhibitorii de MAO-A lucreaza ca agenti antidepresivi

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �Astfel Inhibitorii de MAO-A lucreaza ca agenti antidepresivi si antianxiolitici, iar �Inhibitorii de MAO-B sunt folositi singuri sau impreuna pentru a trata Boala Alzheimer si Boala Parkinson. �S-a constatat ca din nefericire MAO-B creste in creier o data cu varsta la oameni si la alte mamifere. Activitate crescuta a MAO-B a fost observata si in glanda pineala a creierului soriceilor in varsta. Aceasta duce la scaderea nivelului de monoamine in creierul persoanelor in varsta si in glanda pineala, ceea ce poate explica Insomniile si pierderile de memorie la aceasta varsta, dar si anumite simptome obtinute in proving.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � NADPH-oxidaza ( nicotinamid-adenine-dinucleotide-phosphate-oxidaza) este o enzima membranara

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � NADPH-oxidaza ( nicotinamid-adenine-dinucleotide-phosphate-oxidaza) este o enzima membranara de suprafata. Poate fi gasita in membranele fagozomilor utilizate de neutrofile in procesul de fagocitoza a microorganismelor. NADPH-oxidaza genereaza superoxizi transferand electroni si cuplandu-se cu O 2 producand O 2 anion, un foarte reactiv radical liber. In mod normal reactia asta se intampla spontan in celulele fagocitare contin bacterii sau virusi, generand specii reactive de oxigen (ROS). Superoxizii omoara bacteriile si fungii, dar pot inactiva enzime foarte importante metabolic de exemplu cele care initiaza lipidperoxidarea cu generarea de Fe redox activ si hidroxil radicali. � NADPH-oxidaza este o cauza majora a aterosclerozei, iar inhibitorii de NADPH-oxidaxa pot face reversul. In studii vitro s-a demonstrat ca Inhibitorii de NADPH, apocynele si diphenyleneiodonium impreuna cu antioxidanti precum N-acetil-cisteina si Resveratrolul care se gaseste in partea lemnoasa a vitei de vie ( mladite ) si in coaja si samburele de struguri si implicit in seva de vita de vie, depolimerizeaza si scade aderenta celulelor macrofage grasoase la intima sau chiar le face sa migreze de pe intima. De asemeni s-a mai constatat ca folosind inhibitori de NADPH-oxidaze poate facilita tratamentul racelilor, diminuand inflamatia plamanilor produsa de Virusul Influentza si nu numai.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �LYSIL oxidaza ( LOX ), cunoscuta cu numele

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �LYSIL oxidaza ( LOX ), cunoscuta cu numele de protein-lysine 6 oxidaza, este o proteina care in cantitate scazuta sau inhibata poate produce OSTEOMALACIE , iar cantitatea ei poate fi crescuta de celulele tumorale producand metastazarea lor. Terminatia carboxilica contine ioni de Cu activi, Lysina, Thyrozina, Cisteina reziduala, care cuprinde tot situsul catalitic activ. Deci este o enzima extracelulara Cu-dependenta care catalizeaza formatiuni aldehidice reziduale Lysinei in colagen si elastin precursori. Aceste formaldehide se cupleaza cu altele reziduale sau cu Lys reziduala nemodificata impiedicand fibrinelor de colagen si elastina sa se stabilizeze si sa formeze elastina matura integrata. Astfel pot aparea Osteomalacia, Hiperelasticitatea pielii, ligamente laxe, sau anevrisme ca de exemplu Anevrism de aorta sau Diverticuli Merkel. De asemenea LOX joaca un rol crucial in diferentierea celulelor stem pluripotente in adipocite sau celule grasoase. Deci are rol in controlul cresterii si a diferentierii celulare.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � S-a observat ca LOX este reglata de

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � S-a observat ca LOX este reglata de Hipoxic Inductor Factori (HIF), de aceea se gasesc in cantitati mari in Cancerul cu celule hipoxice de san, cap, gat, dar si de plaman cu celule mari sau in cancerul colorectal. � De asemeni LOX a mai fost detectat in cantitati mari in megacariocite, precursorii plachetelor, producand mielofibroza. LOX secretata de celulele cancerului de san impiedica colagenul si elastina sa se mai depuna in membrana bazala a celulelor explicand metastazarea lor. Este esentiala si in cererea de celule mieloide CD 11 b+. � De asemenea mai e implicata in tumorile angiogenetice pentru ca stimuleaza formarea vaselor de neoformatie. Asa se explica de ce Inhibitorii de LOX pot fi folositi in preventia angiogenezei si progresia tumorilor. Asa se vor explica si anumite simptome rezultate din proving, precum menstrele mai prelungite cu sange fluid, rosu aprins fara cheaguri, problemele de elasticitate, fluctuatile de Lysina.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �VINIFERIN , cu cele 2 componente R-VINIFERIN (

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �VINIFERIN , cu cele 2 componente R-VINIFERIN ( VISITIN B) si R 2 - VINIFERIN ( VISITIN A), este un derivat biologic activ al RESVERATROLULUI si are 3 roluri foarte importante: �Antioxidanta; �Cardioprotectoare si �Neuroprotectoare.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Din literatura folclorica am gasit ca acesta

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE � Din literatura folclorica am gasit ca acesta seva a vitei de vie este folosita: � - extern : � se aplica comprese pe plagi de 2 -3 ori pe zi. Are efect cicatrizant. Se recomanda in tratarea ranilor de orice fel si a dermatitelor. � In afectiuni oculare ( cataracta, conjunctivite acute si cronice): in fiecare dimineata se pune in palma foarte curata o cantitate suficienta de seva, pentru ca ochii sa poata fi spalati prin clipire, de cel putin 20 de ori. Se poate aplica si prin picurare. Procedeul se repeta seara, cu diferenta ca nu se face imbaiere, ci prin aplicarea peste pleoapele inchise a unui tampon steril imbibat in seva. Compresele se pastreaza 10 -15 minute. Tratamentul se face in fiecare an, primavara, cel putin doua luni, fara nici o intrerupere.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �- intern: se administreaza cate o lingurita dimineata

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE �- intern: se administreaza cate o lingurita dimineata inainte cu o jumatate de ora de masa, contra dischineziei biliare, colecistitei si litiazei biliare. Dupa consum se sta culcat pe partea dreapta, timp de 10 minute. Tratamentul se face 5 zile la rand. � �Tot intern, seva vitei-de-vie ajuta si in cazul pietrelor la rinichi: se iau 8 -10 lingurite dimineata, pe stomacul gol, in putina apa sau in ceaiul recomandat in tratamentul acestei afectiuni. Cura dureaza o saptamana.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � MENTAL – EMOTIONAL � Gandire pozitiva, optimista ( AND, Cz. M, DM, ) � Efect relaxant ( „a actionat ca un anxiolitic”) ( � � � � � Cz. M, MCS, DM, AND, ) Cresterea gradului de toleranta ( AND, DM, Ga. C Cresterea capacitatii de sacrificiu, de daruire fara frustrare apoi ( AND, DM ) Conectare mai buna cu Dumnezeu si cu semenii”(SS, ADN) Stare de buna dispozitie la trezire ( C. B, CMz ) Stare de liniste, calm si rabdare infinita(AND, G. C, Cz. M, Ga. C, ES, CM, AA, SS, VB ) Pace a gandurilor ( AND, VB ) Claritate mentala ( VB ) Detasare, rezistenta mai buna la stres, la vesti nelinistitoare ( AND, DM, Cz. M, MN, LP) “Ma simt echilibrata mental “ ( MP) “Nu mai simt tiuituri in ureche, imbunatateste clar circulatia cerebrala” ( SS)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � Labilitate emotionala la inceput cu: � Dispozitie plangacioasa ( C. B, C. M): � Scaderea tonusului emotional, usoara intristare ( � � � � S. O, ) � Mai usor de ranit ( A. N. D, C. M ) � Iritabilitate usoara in prima si a 7 -a zi ( AND, Cz M, ) � Lipsa de concentrare sau stare de disipare in a 6 -a zi � „Ma simt furioasa, agresiva, fara rabdare, tensionata cu serviciul, am repezit-o si pe mama „ (ADL) Stare euforica ( AND, MCS, Incredere mai mare in suportul Divin ( DM, AND, ) Senzatie ca totul curge ( AND, ) Senzatia de creier fluid care nu poate memora nimic a 25 a zi ( AND) Senzatia ca parca ar fi altcineva in mine care conduce masina sau vorbeste sau gandeste ( AND, ) Senzatie de atac de panica la caldura excesiva de la soare cu senzatie de sufocare, greata si durere in epigastru in a 28 -a zi( AND ) “A disparut frica de moarte, frica de abandon, de singuratate si de ridicol “ ( SS, AND)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � ENERGETIC � Senzatie de energie vibratorie la nivelul centrului palmei stangi cu iradiere spre inima si marirea energiei in zona inimii in primele momente dupa administrarea remediului ( AND, ) � Senzatie de vortex in cheakra a 3 -a cu iradiere in sus si in jos cu senzatia de caldura si energizare (AA ) � Energie buna, muncesc cu spor ( AND, MCS, DM, ADL, SS, AA , LP, MP) � Oboseala marcata in special dupa ora 16/20 ( Cz. M, AND, NG, ) � Senzatie de oboseala mai accentuata ca la 15 CH, mai ales la pranz ( ES) � Senzatie de frig accentuat si de inghetarea extremitatilor desi sunt o calduroasa ( ES )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M �SOMN � Somn brusc instalat dupa ora 22 , inainte era dupa ora 23 ( AND, C. M ) � Somn odihnitor ( DM, AND, CMz, LP) � Somn profund fara vise (majoritatea proverilor) ; � Somn totusi neodihnitor ( ES ) � Treziri usoare mai devreme decat ora obisnuita ( AND, I. R, C. M, C. B, DM ) � Insomnii sau adormiri mai dificile in perioada cand l-am luat o data pe zi ( Cz. M)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � VISE � Vise cu intoarceri in timpul copilariei sau adolescentei ( AND, � � � � � C. B, ), “Vis cu cevaamintiri din trecutul apropiat, ceva nemultumiri…Nu am retinut mai mult. ” (LP) “Am avut vise, pe care, spre deosebire de celelalte dilutii, acum nu le memoram, dar eram si mai detasata in toate visele. Ceiace nu mi se intampla in mod normal. In mod normal visez f. rar, dar dimineata tin minte visul si sunt total implicata in el” ( LP) Vise haiose, vesele, ( C. B, ); Vise mai luminoase ( ES ) „M-am trezit de dimineata cu o senzatie foarte placuta de iubire si ca sigur remediul e din clasa Rozaceelor” (GC) Vise cosmar ca sunt arestata sau ca trebuie sa mor deci de pierdere a libertatii ( AND, ) „Vis ca eram intr-o casa necunoscuta ca un castel medieval, in care ma pierdusem. Ii cautam pe ai mei si ajunsesem in incaperi din ce mai stramte si mai mici. Am avut senzatia ca as fi fost legata si ca nu mai puteam sa inaintez. ” ( Ga. C) “Vise cu strada aglomerata cu multe magazine, stare de bucurie, libera, nu stiu unde sa merg mai inainte” ( OZ ) Vise cu animale, serpi, soparle, tantari, pesti, oameni ( AND, GC, )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M �CAP � Ameliorarea durerilor de cap la menstruatie ( AND, GC, SC, MC, SS) ; � Nevralgie Arnold pe stg in a 5 -a si a 6 -a zi de CM mai usoara si care aparea doar inspre seara si usor spre dimineata ( AND ) � „Cefalee care incepe in vertex si se prelige in jos lateral stg si se localizeaza occipital stg cu senzatie de greutate , apasare, ca o piatra, agg. la miscarea laterala a capului” ( Ga. C) � Accentuarea durerilor de cap la oboseala ( DM, ) � “ M-am simtit ametita, ca dup o betie “ ( IIS ) � Ameteli mult mai usoare la menstruatie ( AND, ) OCHI � Vedere mai clara ( AND, NG, GR, ES, SS ) � „Am avut o zi in care am vazut negru cu stelute” ( Cz M, ) � „Senzatie cand am privit in jos ca o faceam de la mare distanta ca si cum as fi fost foarte inalta”( Ga. C) � „N-am mai simtit nevoia de ochelari ”( DM, AND, GC, SS)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � APARAT CARDIOVASCULAR � „Senzatia ca-mi amorteste varful limbii cand sunt obosita”( Cz. M) � Ocazional crize de palpitatii si hipotensiune ( SS, AND, CA) � APARAT REPIRATOR � „ Sotul si copii au fost foarte raciti la 3 -4 sapt. dupa administrare, iar eu am rezistat doar cu putin catar nazal si durere usoara in gat” ( CB, ) � „ La sfarsitul provingului am avut un episod de viroza cu rinoree apoasa si excorianta importanta cu cefalee” ( Cz. M, ) � „Dupa a 3 -a zi am racit puternic, cu obstructie nazala”( IP) � „Secretii groase in nas, gat si pe trahee care au aparut din a 2 -3 zi”( Ca. B, SS) � „In a 5 -a zi a aparut o tuse intensa cu expectoratie sarata” ( S. O)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � ABDOMEN � Sete intensa ( AND, GD ) � Sete doar spre seara ( MCS) � „Lipsa setei in timpul zilei, dar cu diureza crescuta. ” ( MCS, CM) � Diminuarea apetitului in general si in special pt. dulciuri si carne ( MCS, Ca. B, OB ) � Pofta de fructe si in special de struguri ( OB, AND) � „Asimilez tot ce mananc si apa, m-am ingrasat !”(ADL) � “Pot sa tolerez grasimi! Inainte nu mai puteam! Simt ca-mi curata ficatul” ( SS ) � Pofta de mancare crescuta la o sapt dupa administrare (Cz. M, LP) � Durere de stomac ca si cum as fi mancat o fructa in prima zi de adm ( IV) � Greata imediat ce am luat remediul ( Ca. B, ) � Senzatie de greata cu hipersalivatie aparuta in somn pe la 4 dimineata ( AND), acelasi lucru cu „varsaturi resimtita la o ora dupa culcare, dupa care totul era din nou bine” ( MCS)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 25 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 25 din care 3 sex. M � Durere ca de cutit pe linia orizontala in dreptul osului � � � pubian ( DM); Durere intepatoare in hipocondru dr in special pe la ora 1 a. m. a 2 -a zi de la administrare( AND, CM, Ga. C ) “Colica biliara urata ca si cum as fii blocata in zona diafragmului. ” ( OZ ) Durere in creasta iliaca dr ( VB 29 ) a 3 -a zi –( AND, ) Intepatura abdominala fara o localizare precisa ( AND, S. O) Balonari, crampe intestinale si flatulenta mai accentuata, mai ales seara din a 4 -a zi ( AND, DM, ADL ) Scaune mai abundente, cu mucus. ( AND, GR, MCS, CM in primele 2 zile, SS ) Senzatia ca elimin mai mult decat mananc ( SS, AND) „ Modificari de tranzit, zile cu constipatie si zile cu 4 -5 scaune moi. ”(ADL, AND, SB) Senzatie de greutate in abdomenul inferior ( AND, ) Jena la nivelul colonului, care a disparut dupa incetarea administrarii remediului ( ADL) Jena la nivelul anusului (SV-Agg) ( AND ) Inainte eram constipata, dar in timpul provingului am avut scaune zilnice si o evacuare mai usoara ( CG)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � APARAT GENITAL � � � � � „Senzatie de menstra eliberatoare cu contractii uterine mai putin eficiente ca la 15 CH, dar care au reusit sa elimine in 3 zile” ( DM) “Flux menstrual mai abundent ca de obicei, dar fara dureri”( Cz. M, ADL, DM - usor mai vascos ca la 15 CH, ) Prelungirea menstrei la 9 zile, dar cu scurgere abundenta doar in prima zi ( AND, ADL) Prelungirea menstrei la 2 saptamani, destul de abundenta ( IV) Restrangerea perioadei menstruale la 3 zile ( DM) Senzatia de transpiratii profuse in tot corpul, din cand ( AND); Prelungirea duratei intre menstre la 6 sapt ( AND ) Disparitia presiunii si intepaturilor la nivelul sanilor pe care le aveam la menstra ( DM ) Intepaturi la ovarul dr in per ovulatorie pe care nu le-am mai simtit de 7 ani au reaparut acum dupa pauza de la 15 ch si au disparut dupa administrarea de 30 ch o doza ( DM) Inainte menstruatia venea la 30 -35 zile, acum a venit la 27 -28 zile si cresterea consistentei si cantitatii glerei cervicale( CG )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M �AP. URINAR: � Poliurie pe durata somnului ( de vreo 3 ori pe noapte si la mai putin de o ora in somnul de dupa amiaza ) ( DU, SS, AND ) �AP. OSTEOARTICULAR � Durere lombara ca un junghi aparuta din senin ( DM) � Disparitia durerii de spate- lombar stg, imbunatatirea mobilitati articulatiilor, mai ( GC, SS ) � Dureri in articulatiile mici ( NG, AND )bunatatirea circul � Durere in umarul dr. cu caracter de greutate agg. la miscarea de abductie si rotatie in ax”( Ga. C, DM) � Dureri in articulatiile soldurilor noaptea la miscarea in pat ( SN-ES ) � Dureri musculare la nivelul membrelor inferioare ca de raceala (SN- ES � Arsuri si parestezii cu incalzirea membrelor superioare la 30 min dupa administrarea remediului ( OB)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M �PIELE � Transpiratie mai abundenta si mai lipicioasa cu gust sarat-acrisor din a 8 -a zi (AND, GR, Cz. M) � „Miros de ceapa calita uneori. ” ( Cz. M) � Transpiratii reci, profuze, in tot corpul (AND ) � Parul se ingrasa mai repede ( MCS ) � Foarte atractiva pentru tantari ( AND, SS ) � Prurit intens de la intepaturile de tantar ( AND, ) � Prurit mai accentuat seara ( OB, AND) � Accentuarea pruritului in general ( AND, CB) � Uscaciunea pielii se accentueaza fata de 7 CH pe gambe reg maleolara externa bilateral ( SB ) � Calitate mai buna a parului, nu mai cade ( SS )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH Participanti 35 din care 3 sex. M � PIELE continuare � Herpes bucal recidivant ( Cz. M, CB ) � Acnee recidivanta pe fata si coapse din a 13 -a zi, dar mult mai putin( AND, DM ) � Fata mult mai curata si luminoasa ( DM, AND ) � Diminuarea chistilor de sebum subcutanat care se accentuau la menstruatie (DM) � Eczema haluce stg in a 17 -a zi ( AND ) � Eczema pe fata, urechi, pruriginoasa ca o urticarie care a disparut mai greu decat de obicei ( Ga. C) � Pielea ceva mai fina si mai hidratata ( AND, MCS, SS ) �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � � � MENTAL- EMOTIONAL Stare de echilbru emotional, de liniste si pace ( AND, SS ) Detasare ( SS) Scaderea stresului (AND) Stare euforica ( AND, MCS, ) Efect relaxant ( „a actionat ca un anxiolitic”) ( Cr. M, MCS, MC, DM, MN ) Cresterea nivelului de toleranta ( DM, AND, ) „Deschidere mai buna catre ceilalti. Simt o activare pe Anahata si pe Ajna o curatare a canalelor energetice din zona capului, o mai mare claritate mentala. ” ( AB, AND ) „Nu mai accept compromisuri, mai hotarata sa-mi cer drepturile” ( ADL, AND) Gandire mai clara, mai pozitiva (ADL, DM, AB, LP ) Gandire mai lenta, concentrare dificila ( RV, AND, SB, Da. M Senzatie de detasare fata de ce este in jur. ( RV, DM, MN )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � MENTAL – EMOTIONAL (continuare) MENTAL – EMOTIONAL � Ameliorarea temerilor interioare ( DM, ) � Incredere mai mare in ajutorul divin ( DM, SS ) � Creste dorinta si capacitatea de a ma ruga ( AB, SS ) � Disparitia iritabilitatii premenstruale ( DM ) � Agravarea iritabilitatii si a sentimentelor refulate precum frica, ies la suprafata ( AB ) � Cresterea sentimentului de incredere- „lumina atat de indepartata incepe sa se apropie” ( AB ) � Incredere mai scazuta in capacitatea de a reusi ( ES) � Atentie si memorie scazuta, trebuie mereu sa verific ce fac ( SB, AND) � Mi-am stapanit cu greu emotiile si mi-a tremurat glasul si mainile ca si cum as fi fost pentru prima data in public ( Da. M ) � Interiorizare, ma confrunt cu umbrele interioare (SS)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � ENERGETIC � Senzatie de adormire, de resetare la prima administrare a remediului (AND, ) � Senzatie de furnicaturi in centrul palmei stangi cu iradiere in degetul cel mic si o caldura intensa la nivelul inimii (SN- AND). � Senzatie de oboseala in jur de ora 16 -18 (AND, DM) si mai ales dupa ora 22 (AND, ) � Nevoia de a bea o cafea dimineata pe care n-am simtit-o la 7 CH, deci m -am simtit mai obosita fara spor. ( SB ) � Energie buna dimineata ( AND, ADL, ) � Energie crescuta atat fizic cat si psihic ( MCS, DM, AB, LP, MP ) � „Oboseala si slabiciunea musculara pe care am simtit-o la 7 CH au disparut”(IV, Da. M) � Oboseala intensa la inceput apoi m-am simtit mai bine ( ES ) � Oboseala marcata spre sfarsitul provingului, dupa 7 zile ( AND) � „Energic mult mai bine decat inainte, dar dupa oprirea administrarii remediului. ” ( RV, ) � „ Senzati de curent electric/furnicatura la nivelul policelui si aratatorului de la mana dr. In general aveam la ultimele doua degete” ( SN-RV)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � SOMN � Senzatie de somn imperios in jur de ora 16 -18 (AN, DM, LP) si mai ales dupa � � � � ora 22 (AND, ) Somn bun, odihnitor ( AND, ADL, DM, AB, Da. M, MN) Somn profund 15 -20 min apoi mai superficial, dar m-am trezit mai odihnita (ES, LP) „Somn neodihnitor din cauza unor vise vii” ( RV, LP) Treziri matinale usoare indiferent de ora adormirii (AND, ADL, MCS, DM) Dupa remediu insomnii ( ADL, ) Treziri frecvente nocturne cu senzatie de somn superficial ( AND, SS ) VISE Cu intoarceri in timp, in casa parinteasca, la primul meu loc de munca (AND, ) Vise mai relaxante, mai optimiste, inainte aveam cosmaruri ( OB, ) Despre calatorii ( AND, ) Despre pregatirea „marii plecari” ( AND, ) „Vise vii, care par reale” ( RV ) “Vis: o persoana autoritara cunoscuta face declaratii aiurea. O infrunt. ( In realitate nu prea o infrunt, ma detasez, o las in voia ei)” (LP) � “Vis dimineata: mama mea se alinta si face fite ca un copil; ma streseaza…”(LP)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M �CAP � „Senzatia de cap greu dimineata la trezire, dar asta si din cauza unor vise vii, creierul nu mai apuca sa se odihneasca” ( RV ) � Cefalee frontala de la ora 12 la 20. ( RV) � Discreta cefalee frontala a 30 -a zi de la ultima menstruatie fara sa apara si menstruatia ( AND, ) � Disparitia cefaleei care ma insotea la menstruatie care a venit de data acesta la 42 zile ( AND, MC) � Ameteli discrete care apar cand si cand, in special seara in jur de ora 23 (AND, ) � Amel. durerilor de cap care apareau la vant si mentruatie ( MC) � Dureri de cap pe partea stg ( SV-agg – Da. M)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M �OCHI � Vedere neclara, incetosata uneori ( S v agg AND, ) � “Senzatie ca mi-au crescut dioptriile”( MN, AND) � Vedere buna si fara ochelari ( MC ) � Reaparitia secretiei albicioase la nivelul ochilor pred. Stg ( S v agg- AND) � Mancarimi in special la nivelul cozii ochilor (SN- AND, MN) � Usturimi si uscaciuni ale ochilor (Svagg- AND) � Ochi rosii si obositi la inceput apoi vedere mai buna ( ES) � Senzatia ”ca si cum as avea ceva in ochi „ ( Cr. M, AND, )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � APARAT RESPIRATOR � N-am mai racit, desi am venit in contact cu persoane racite ( ADL, AND ) � Raceala puternica cu rinofaringita apoasa, dar fara stranuturile pe care le aveam inainte, cu pierderea mirosului si gustului ( Da. M ) � Obstructii nazale cu stranuturi si secretii apoase, dar filante (SN-MN) � � APARAT CARDIOVASCULAR � � Palpitatii accentuate ( Sv agg- RV, ) � N-am mai simtit palpitatii ( Sv amel- ADL, )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � ABDOMEN � Sete intensa ( AND, LP ) � Sete doar spre seara (MCS, ) � Lipsa setii in timpul zilei (MCS, ) � Apetit diminuat in general si al celui pt. Dulciuri (MCS, RV, ES, SS ) � “Am reusit sa-mi tin posturile, sa tin masura” ( SS, ADN ) � Revenirea apetitului care se diminuase la 7 CH, la fel ca si gustul ( SB, LP, SS ) � Satietate rapida (AND, RV, ) � Gust usor salciu in gura dupa cea de a 2 -a administrare ( AND, ) � Trezita din somn cu o senzatie de greata cu hipersalivatie ( „ca-mi ploua in gura”) � � � � dimineata pe la ora 6 dupa prima administrare a medicamentului (SN-AND, ). „ Varsaturile au aparut in fiecare seara la o ora dupa ce ma culcam, ma trezeam din somn ca sa vomit dupa care totul era bine din nou”( SN- MCS, ) Senzatie de greata intensa cu varsaturi aparuta din senin ( DU ) „Raul de masina pe care-l aveam mult diminuat” (ADL) Senzatie de jena la nivelul stomacului cu arsuri a 10 -a zi de administrare a medicamentului ( AND, ) Pirozis ( SN-MN ) Balonari si flatulente cu flatusuri urat mirositoare toata ziua, dar mai accentuate dupa ora 18 ( AND, ADL, ) Flatusuri abundente la urinare (ES, AND) Scaune mai abundente ( AND, ADL, MCS, SN-MN) Scaune mai moi, urat mirositoare ( Cz. M, AND, SN-MN)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M �AP URINAR � Disurie cu urini tulburi, mirositoare din a 5 -a zi de proving ( AND, MP) � Disparitia disuriei la menstuatie (DM) � Vezica urinara e mai rezistenta la presiune ( DM ) � Diureza crescuta ( MN) �AP OSTEOARTICULAR � Dureri in articulatiile mici din a 2 -a zi de administrare care n-au durat mult ( AND, ES) � „Durerile in articulatiile mici pe care le-am simtit la 7 CH au disparut la 15 CH ( IV)” � Durere in umarul dr deasupra omoplatului cu iradiere in reg. cervicala (DM) � Dureri de genunchi si glezne (ES)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M � AP GENITAL � Menstruatie aparuta dupa 42 de zile, fara dureri de cap, fara simptome � � � premergatoare ( SN - AND, ) Sindrom premenstrual mult diminuat, aproape inexistent ( ADL, AND, DM) Durere in hipogastru dr ca o taietura si presiune la ovulatie ( ADL, RV ) “Secretii tot filante cu senzatie de arsura locale cu usturimi” (SN-MN) Disparitia durerilor la menstruatie si ovulatie ( DM ) Contratii uterine de evacuare a menstrei mai scurte si mai eficiente in sensul eliminarii si nu persistente si greu eficiente ca in ultimele luni cu dismenoree serioasa si senzatie de presiune pelvina in trecut (DM) Flux menstrual fluid, fara cheaguri, de culoare rosu aprins (AND, DM) Flux menstrual mai abundent ( ADL, DM ) Prelungirea duratei de scurgere menstruala la 9 -10 zile ( AND, MCS, ADL, ) Scurtarea perioadei de menstruatie la 3 zile fata de 7 zile de pana acum ( DM) „ Senzatia de picioare grele, dureri la nivelul gambelor care le aveam inainte de menstruatie acum le-am avut a 2 -a zi de administrare a remediului si a 10 zi de ciclu menstrual” ( RV) Agravarea bufeurilor seara la o ora dupa administrare ( AB ) Intepaturile la sani, in special la cel stg unde am o mastoza fibrochistica s-au diminuat pana la disparitie sub 15 CH ( IV )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH Participanti 20 din care 1 sex. M �PIELE � Transpiratii profuze in tot corpul mai ales cand trebuie sa iau decizii (AND, MC) � Prurit accentuat al pielii, mai ales la intepaturile de tantar (AND, SS) � Predispozitie crescuta la intepaturile de tantar, „am devenit foarte atractiva pentru tansari ” ( AND, SS ) � Prurit mai accentuat al pielii mai ales seara ( OB, ES, Da. M, AND) � “ Au disparut leziunile si mancarimile din jurul ombilicului” ( MN ) � Piele mai fina, mai hidratata ( AND, MCS, ) � Senzatia de buze arse de vant, uscate, desi n-am iesit din casa, la o ora de la administrare ( SB, AND ) � Senzatie de piele uscata mai ales la maini ( SB ) � Se ingrasa parul mai repede, inainte nu se intampla ( MCS, ) � Herpes bucal recidivant ( Cz. M, ) � Acneea seboreica inchistata pe care o aveam de fiecare data la menstruatie a mai aparut destul de putin ( AND) � Acneea seboreica inchistata pe care o aveam de fiecare data la menstruatie nu a mai aparut( DM ).

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �MENTAL-EMOTIONAL:

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �MENTAL-EMOTIONAL: � „Stare de calm, detasare” ( AND, SS) � „Putere de decizie si de ordonare, ierarhizare a lucrurilor, m-am putut tine de toate fara sa deviez” (SS) � „Stare de optimism, de bine, stiu ca o sa fie bine chiar si in mijlocul furtunii si al unor probleme personale/profesionale. Stiam c-o sa gasesc solutiile bune si chiar s-a si intamplat” ( SS) � „Parca n-am avut nici o frica” (SS) � „ Ma simt protejata, aparata, imputernicita, sustinuta, si intarita” ( SS ) � „ Mult chef de munca, multa creativitate, multa imaginatie”(SS ) � Multa dorinta de a face ceva pentru ceilalti. ( AND, SS ) � Senzatie de limpezire a capului alternante cu senzatia de cap greu, incetosat ( AND) � Claritate mentala ( AND, LP, SS) � Comunicare si comuniune mai buna cu ceilalti ca de la inima, inclusiv conectare mai buna la Dumnezeu si Sfinti ( AND, SS )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin � MENTAL – EMOTIONAL ( continuare ) � “Senzatie de liniste, impacare, asteptare “ ( OZ) � Senzatie ca plutesc deasupra lucrurilor, de imprastiere ( AND, MIZ) � Minte greoaie, blocata in luarea deciziilor ( AND, SB, MIZ ) � Senzatie de apasare pe crestetul capului ( MIZ, AND ) � Nu reusesc sa retin nimic, parca totul curge ( AND, SB) � Concentrare mai buna ( AND) alternand cu Concentrare dificila ( AND, SB, MIZ) � Senzatia de dezorientare asupra zilei ( AND, MIZ) � Senzatie ca ma misc, sau trebuie sa ma misc mai repede decat pot sa constientizez ( AND) � Inversez literele ( AND, SB) � Gasesc greu cuvintele ( AND, MIZ) � Agresivitate crescuta, mai colerica ( SV-agg – Da. M, AC)

� PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin

� PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin � SOMN: � Somn bun, mai odihnita la trezire ( AND, SB, SS ) � Somn neodihnitor din cauza viselor multe ( ES, ) � Somnolenta crescuta, as dormi toata ziua ( Da. M, DU) � � � � � VISE: Vise multe, vii care-ti dau senzatia de aevea ( AND, ES, ); Vise multe, dar le uit repede ( SB, SS) “Vis ca argumentam ceva cu niste copii si eram frustrata ca ei o tineau pe-a lor parca ma enervau intentionat ( LP) Vise cu hoti, cu oameni care sunt urmariti de serpi sau pesti (ES) Vise cu sfaramarea dintilor ( SV-agg – Da. M) Vise cu intoarceri in timp la 20 -22 ani din primii ani de facultate, inclusiv un mare amor ( DU ) “Vis cu diriginta din scoala, discutam ca de la egal, cu respect din ambele parti, desi de fapt e o persoana mai dominatoare !”(LP) “In ziua a 4 -a am avut doua vise: in primul stateam in bratele sotului meu ca doi copii si-mi lipeam nasul rece de el ca sa mi-l incalzesc si aveam o stare de bine si de siguranta, iar in al doilea- altercatie cu un tigan, care se luase dupa mine, stare de frica si de neputinta(LP)”

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin � ENERGETIC : � „Ma simt foarte tonica cu nivel crescut de energie” ( SB, SS, AC, AND, LP) � „Oboseala mai mare ca inainte” ( ES, AND) � Senzatia de oboseala cu slabiciune musculara ( IV, Da. M) � CAP: � Senzatia de limpezire a capului imediat dupa administrare (AND) � Senzatia de cap greu, tulbure, de densitate crescuta a continutului cranian cu pierderi usoare a concentrarii ( DU) � Dureri de cap frontale apoi generalizate cu senzatia de presiune ( Da. M, LP) � “Senzatia de cerc in jurul fruntii” ( OZ) � Migrena in spatele ochiului stang ca de obicei ( SV-agg- Da. M) � “Usoare dureri de cap la tample”’(SS) � OCHI: � Senzatia de limpezire a vederii ( AND) � Incetosarea vederii si cresterea miopiei ( AND, ES ) � „ A fost un continuu lucru pe zona vederii- ca un fel de ajustare a unei lentile, ca o camera foto pe care tot incerci s-o invarti pana obti cea mai buna rezolutie”, “vedere limpede, am vazut bine la distanta, pana aproape catre 6 -7 pm” (SS) � o

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP. RESPIRATOR: � Raceala puternica in a 5 -a zi de proving (SB) � Viroze cu dureri in gat, dar a trecut foarte repede (IV) � Mult mucus in gat si secretii nazale, agg. la aer rece, ( SS ) � Herpes bucal (SB) � Stranuturile matinale pe care le aveam s-au ameliorat simtitor dupa prima administrare a remediului ( SV-amel- Da. M ) � Nas infundat ( AC ) � Trezit pe la ora 3. 30 cu senzatia de gadilitura in gat cu tuse pana aproape de varsatura, dar care a trecut repede ( AND) �AP. CARDIOVASCULAR: �Scaderea tensiunii arteriale ( AC, CA, ) �Palpitatii ( OZ )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP. DIGESTIV: � Flatulenta crescuta si bolborisme ( AND ) � Scaderea poftei de mancare si a setei ( ADN, SB, SS) � “Sete mai mare ca de obicei” ( LP) � Apetit crescut (AC, LP) � Scaderea gustului ( SB ) � Greata la alimente grase, de ex. Peste ( ES ) � Greata seara si in taxi mai accentuata si mai deasa ( AC) � Dureri de stomac cu senzatia de arsura la 1 ora dupa adm. Rm, amel. dupa ce n-am mai luat (AC, OZ) � Scaun fara efort ( AND, SB) � Scaun cu mucus ( AND) � Scaune mai multe si mai moi (ES, AND, SS), mai ales dupa ciuperci ( AND ) � Jena la nivelul anusului ca si cum ceva vrea sa intre sau sa iasa ( AND )

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �AP. UROGENITAL: � Urini mai concentrate cu miros ca de infectie cu E Coli sau a medicament ( AND, SB, SS ) � Urini mai abundente ( ES, SS) � Jena dureroasa ca o greutate la nivelul RD a disparut in timpul provingului ( SB, ) � Jena la niv. Vezicii urinare a disparut ( SS) � Colica renala blanda cu eliminari masive de nisip (MP) � Bufeuri de caldura aparute imediat dupa administrare la 15 min apoi la 1 ora de 3 ori ( SB, AND) � Prelungirea ciclului menstrual de la 26 la 28 -30 zile (AND, Da. M) � ’’Metroragii minime reaparute, eu fiind la menopauza ( MIZ, SS) � Dureri intepatoare de scurta durata/ jena la nivelul uterului ( SS) � “Menstuatia a venit mai devreme cu 3 zile decat de obicei”(LP) � Dureri in sani predominant cel stg unde am o mastoza fibrochistica ( IV)

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH Participanti 17 de sex feminin � AP. OSTEOARTICULAR: Dureri articulare generalizate cu cracmente ( AND, ES, IV) Dureri in articulatiile mici de la maini, maini foarte reci, desi afara e soare (SS) Dureri/jena la nivelul genunchiului stg, accentuate la mers (SS) Dureri in articulatii cu senzatia ca s-au inmuiat si nu mai prezinta siguranta cu risc de luxatii in a 2 -a zi de proving ( AND, ) � “Nevoia de a-mi intinde spatele, de a sta dreapta cu spatele in extensie” ( SS) � � � PIELE: Mai hidratata ( AND, SS )/ sau foarte uscata ( SS) Rani usoare vindecate mai rapid ( SS) Parul a cazut un pic mai mult ( SS ) Acneea faciala inchistata seboreica pe zonele preauriculare si menton care apareau la mentruatie nu a mai aparut, in schimb a aparut pe coapse ( AND ). � Prurit accentuat ( AND, AC, SS ) � Prurit intens in jurul ombilicului cu mici leziuni cu aspect de intepaturi care apoi se acopereau de o crusta sticloasa “ ( SN-MN) � �

ESENTA REMEDEIULUI descrisa de un prover �“Fluiditate, curgere, flexibilitate, adaptabilitate, supraviețuire, mers înainte, rezolvări

ESENTA REMEDEIULUI descrisa de un prover �“Fluiditate, curgere, flexibilitate, adaptabilitate, supraviețuire, mers înainte, rezolvări și echilibrări, dispariția fixităților, a fixismelor și rigidității mentale, apariția compasiunii, dorinței de liniște și pace, a acceptării și iubirii (mai ales a iubirii de sine). �EFICIENȚĂ. DISCIPLINĂ. SPIRITUALITATE. CONEXIUNE, COMUNIUNE, ÎMPĂRTĂȘIRE (ha!. . ”împărtășanie” / împărtășire - jocuri/jocuri). “

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM �LA NIVELUL OCHILOR: � - cresterea

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM �LA NIVELUL OCHILOR: � - cresterea nivelului colagenului la toate potentele; � -Asupra pielii lasate se observa ca 30 CH o declanseaza, iar 15 CH si 7 CH incearca s-o remedieze: � -Pungile sub ochi, obstructia limfatica, cearcanele negre se amelioreaza mai ales sub 7 CH

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL PIELII: � -imbunatateste

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL PIELII: � -imbunatateste indexul colagenului din piele la toate potentele � -scade indexul elasticitatii pielii in schimb la 30 si 15 CH si isi revine sub 7 CH ( v. LOX ); � -creste indexul de grasimi din piele si a cosurilor sub 30 CH, ; � - normalizarea umiditatii la niv. Pielii, deci a hidratarii sub 15 si 7 CH; � -cresterea indexului melaninei sub. 15 CH � - cresterea indexului imunitatii pielii mai ales la potentele 15 si 7 CH ceea ce explica reactivitatea crescuta si pruritul accentuat resimtit de proveri.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL COLAGENULUI SI ALERGIILOR

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL COLAGENULUI SI ALERGIILOR � - imbunatatirea indexului colagenului la nivelul ochilor la toate potentele, dar cu scaderea lui la celelalte organe la 30 CH , ca si cum lar absorbi de peste tot si l-ar concentra la nivelul ochilor ca sa recupereze deficitul si ca sa explice folosirea LVV-ului in deosebi pentru ochi; � -se mai observa insa si o scadere a colagenului din par si piele la inceput , ceea ce explica accentuarea pielii lasate sub ochi la 30 si 15 CH cu recuperare la 7 CH, sau caderea usoara a parului pe care au semnalat-o unii proveri. � -se mai observa ca la potentele 15 si mai ales 7 CH se recupereaza toate deficitele de colagen. � -creste indexul la Alergii si in special la vopseaua de par la potentele 7 si 15 CH, datorita cresterii indexului imunitatii pielii.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL MINERALELOR SI A

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL MINERALELOR SI A VITAMINELOR � - are tendinta de a normaliza deficitul de Fier; � - surprinzator dezechilibreaza prin scadere Potasiul si vitamina E mai ales sub potentele de 15 si 7 CH ! Asa se explica si simptomele proverilor de oboseala musculara si psihica marcata, precum si palpitatiile ; � - se echilibreaza deficitul de vitamine B 1, B 3, C si A, desi sub potenta 30 CH ar scadea indexul de vitamina A

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL CO-ENZIMELOR: � -

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL CO-ENZIMELOR: � - se observa o normalizare a co-enzimei Q 10, mai ales la potentele 15 si 7 CH; � - tendinta de scadere a Biotinei ! Ori prin hiperutilizare, ea participand la procesele de producere ale acizilor nucleici si in protectia parului si a pielii impotriva imbatranirii ( incetineste procesul de albire), impiedica depunerea de colesterol la nivelul endoteliului vascular, contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor acumulati in organism, facilitand functiile ficatului si vezicii biliare, amelioreaza capacitatea de memorare, ori prin scaderea coeficientului de bacterii intestinale. Asa se explica multe din simptomele proverilor precum urini mai concentrate, scaune mai abundente, iar din analizele de biorezonanta se va observa imbunatatirea indicelor pe cardiovascular, dar si cresterea indexului de plumb si pesticide.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL AMINOACIZILOR: � -

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL AMINOACIZILOR: � - are tendinta de a echilibra excesul de Lisina si Triptofan, probabil printr-o buna folosinta. Se stie ca Lisina ajuta in procesele de dezvoltare a creierului, intervine in metabolizarea grasimilor, joaca un rol important in reglarea functiilor glandei pineale, a glandelor galactifere, a corpului galben din ovare si previne degradarea celulelor, cresterea si absorbtia calciului in organism, creste secretia de pepsina si de suc gastric, lipsa ei producand scaderea secretiei de suc gastric, anorexie, tulburari in dezvoltatrea si functionarea SNC. Triptofanul promoveaza si el productia de suc gastric si pancreatic si poate fi convertit la nivelul creierului in 5 -HT, precursorul Serotoninei, Melatoninei si a vit. PP. Asa se poate explica efectul pe care l-a avut Remediul asupra somnului, starilor afective, sindromului premenstrual si a digestiei.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL METALELOR GRELE: �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL METALELOR GRELE: � - se observa ca sub potenta 30 CH scade nivelul de Plumb, insa sub 15 si 7 CH din pacate creste; � - la fel se observa si la rezidurile de pesticide, care parca le amplifica. Cred ca acest fenomen se datoreaza prezentei in seva de vita de vie a ACIDULUI TARTRIC care, datorita acelei proprietati numita chiralitate, are efect sechestrant.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL CONSTANTELOR DE BAZA:

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL CONSTANTELOR DE BAZA: � - se observa ca sub 30 CH p. H-ul are tendinta sa se normalizele, in schimb sub 15 CH si 7 CH are tendinta de acidifiere; � - presiunea osmotica in schimb creste usor sub 30 CH, ceea ce poate explica deficitul de Potasiu , el fiind implicat in mentinerea echilibrului osmotic. � - scaderea coeficientului de insulina duce la cresterea coeficientului de glucoza in sange si urina mai ales la potentele 15 si 7 CH, care-s mai aproape de material. Nu uitam ca seva de vita de vie este bogata in glucoza, maltoza si alte zaharoze. Aceasta ar explica si de ce a iesit coeficientul de trigliceride asa de crescut. Asa se explica satietatea sau scaderea apetitului unor proveri.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL PLAMANILOR: � -

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL PLAMANILOR: � - se observa o crestere a capacitatii vitale cu imbunatatirea oxigenarii; LA NIVEL CARDIOVASCULAR : - are tendinte bune de a scadea rezistenta vasculara, desi indicele de elasticitate scade usor la 30 CH, apoi se normalizeaza la celelalte potente si desi a crescut si vascozitatea sangelui si a grasimilor din sange la 30 CH; - se mai observa o crestere a cererii de sange la nivelul inimii la 15 si 7 CH ceea ce poate explica usoarele palpitatii, tahicardii sau accentuarea energiilor pe cheakra Anahata care se observa pe analiza Biowell.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVEL DIGESTIV: � -

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVEL DIGESTIV: � - Potenta 30 CH are tendinta de a normaliza digestia, insa la 15 si 7 CH o dezechilibreaza si mai rau in sensul ca o incetineste; � - De asemenea se mai observa o scadere a coeficientului de bacterii intestinale sub limita si o tendinta de crestere a grasimilor de la nivelul ficatului la potentele 15 si 7 CH, ceea ce ar putea explica tulburarile de tranzit si flatulenta crescuta semnalata de proveri, iar tendinta de crestere a grasimilor la nivelul ficatului ar putea explica utilizarea crescuta a Lisinei si vitaminei E, care au rol in inhibarea oxidarii lipidelor celulare si membranare, protejeaza integritatea structurilor interioare a celulelor, avand functie antioxidanta si antiimbatranire.

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL APARATULUI URINAR: �

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVELUL APARATULUI URINAR: � -se observa o crestere a indexului acidului uric in special la potentele 15 si 7 CH, ceea ce poate fi una din explicatiile durerilor articulare resimtite de proveri, un alt mecanism ar fi balanta LOX- Lisina care ar lucra pe colagenul si elastina din celulele osteo-articulare. LA NIVEL GINECOLOGIC : LA NIVEL GINECOLOGIC - se observa o crestere a coeficientului de chist ovarian la 30 CH care ar putea fi explicata prin cresterea tendintei la inchistare si la sechestrare a sevei de vita de vie mai bine exprimata la ac. potenta ; - iar sub potentele de 15 si 7 CH cresc coeficientii de vaginita si de boala inflamatorie pelvina care ar putea fi explicata prin cresterea reactivitatii cutanate si a imunitatii pielii.

DOVEZI EFICIENTA A SEVEI DE VITA DE VIE IN CURATAREA RINICHILOR INAINTE DE PROVING

DOVEZI EFICIENTA A SEVEI DE VITA DE VIE IN CURATAREA RINICHILOR INAINTE DE PROVING DUPA PROVING

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVEL OSTEOARTICULAR: � -

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE ANALIZA QUANTUM � LA NIVEL OSTEOARTICULAR: � - se observa o scadere a indecsilor de osteocalcina si forfataza alcalina osoasa ceea ce se coreleaza cu cresterea gradului de osteoporoza care se intampla la potentele 15 si 7 CH, precum si a gradului de calcificari cervicale cu scaderea densitatii nonminerale; � - se mai observa o crestere a coeficientului reumatismal mai ales la 7 CH, ceea ce au simtit si proverii.

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA � Pentru a demonstra efectul categoric al medicamentului homeopat am

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA � Pentru a demonstra efectul categoric al medicamentului homeopat am facut initial un test cu granule simple de lactoza. � Se observa ca nu se modifica nimic pe organe si pe simetria energetica ci doar streseaza usor organisul si ii consuma putina energia !

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA �In ceea ce privesc cheakrele se observa o usoara energizare

ANALIZA BIO-WELL LA LACTOZA �In ceea ce privesc cheakrele se observa o usoara energizare ( Yang-izare) a lor.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE LA 30 CH �Se observa

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE LA 30 CH �Se observa evident cum a crescut energia corpului si a actionat prin echilibrarea zonelor cu probleme.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE � LA POTENTA 30 CH

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE � LA POTENTA 30 CH � Se observa o energie crescuta pe aparat respirator si urogenital, care dupa prima administrare se echilibreaza respiratorul, dar la nivel urogenital energia continua sa creasca, in schimb scade pe sistem nervos si imun, la 5 zile se amelioreaza pe sistem nervos, dar imunitar nu, iar pe respirator si urogenital e din nou energie crescuta, situatie care se mentine si dupa o luna de administrare.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La fel se observa si din aceasta diagrama o apropiere de zona rosie la nivel de torace si sistem imun, desi eu nu am racit, n-am avut nici un simptom, dar alti proveri da. Probabil ca este o caracteristica a remediului, a zonelor pe care actioneaza.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � Se

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � Se observa cum la nivel emotional, dupa o stimulare initiala, urmeaza in final sa coboare constanta de stress sub nivelul initial, mai aproape de zona de calm; � Energia intregului sistem ajunge in final dupa o luna de zile sa creasca peste nivelul initial; � De asemenea si simetria energetica stangadreapta creste in final peste valoarea initiala; � In schimb echilibru energetic pe organe scade initial si la 5 zile, depasind valoarea de inceput la final, dupa 30 de zile. � De aici se vede efectul medicamentului homeopat de agravare initiala.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La nivel de centrii energetici se observa ca potenta 30 CH lucreaza : � cel mai mult pe Centru 7 - al spiritualitatii, pe care-l supra exprima; � pe Centrul 6 al mentalului, pe care-l subexprima usor; � pe Centrul 5 - al comunicarii, pe care-l introverteste; � Pe Centrul 4 -al iubirii, pe care o supraexprima, explicand si energia crescuta pe plamani; � Pe centrul 2 - al sexualitatii pe care o supraexprima.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � Acestea

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � Acestea sunt imaginile obtinute la provingul cu Seva de vita de vie nobila. Se observa cum are tendinta sa energizeze si sa echilibreze.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � Se

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � Se observa cum creste energia corpului si o uniformizeaza imediat dupa administrare, dar se mai pierde din efect la o saptamana.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH LA POTENTA

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH LA POTENTA 15 CH Se observa ca imediat dupa administrare se uniformizeaza repartitia energetica pe organe, mai putin pe sistemul imun unde se observa un deficit energetic, care se reface dupa o luna, cand reapar si excesele energetice pe Respirator, Musculoscheletal si Urogenital asa cum se vad si pe Cheakre.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 30 CH � La fel se observa si din diagramele de mai sus cum exista miscare energetica pe zona toracica, glande mamare, gat, laringe, ficat, sistem nervos si imun in special pe colonul descendent si transvers. Asa se explica o parte din simptomele proverilor.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � Se

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � Se observa cum presiunea emotionala scade de la prima administrare apropiindu-se in zona de calm; � Energia per ansamblu desi la inceput are tendinta sa scada apoi depaseste nivelul de inceput; � Simetria stg-dr, desi la inceput scade putin, apoi la o luna depaseste valoarea initiala; � Repartitia energetica pe organe din pacate scade mai mult, nerevenind la valori initiale, dar se mentine in zona normalului.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � La nivelul Centrilor energetici se observa cum imediat dupa prima administrare parca are loc o resetare echilibrand toti centrii, ca mai apoi la o luna de zile sa se produca in mare aceeasi configuratie ca la 30 CH, dar cu Centru 4 mult mai exprimat, Centrul 3 al Vointei, care controleaza ficatul, rinichiul, splina, colonul transvers si mai putin supraexprimat si cu o extraversie usoara pe Centrul 2 -al sexualitatii.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 15 CH � La analiza Sevei de vita de vie nobila 15 CH se observa o crestere energetica pe toate cheakrele, dar cu cresterea introversiei ca mai apoi, dupa o saptamana sa se echilibreze si sa se supraexprime cheakra vointei ( a 3 -a)si a inimii ( a 4 -a )

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La potenta 7 CH de Seva de vita nobila se observa cum creste cel mai mult nivelul energetic la 0 saptamana si cum se repartizeaza destul de omogen echilibrand zonele cu probleme cum sunt zona sacrococcigiana si tiroida.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � LA

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � LA POTENTA 7 CH � Se observa cum de la prima administrare se repartizeaza destul de uniform energia pe toate sistemele.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � Se

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � Se observa cum si pe diagrama energia variaza in limite normale fara sa mai aiba tendinta de a atinge valorile din zona portocalie sau alba, insa pastreaza aceleasi mici variatii pe zona toracica, mamara, ficat, rinichi stang, colon transvers si descendent, sistem imun, hipofiza, hipotalamus.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La nivelul stresului se constata la fel ca si la 15 CH o scadere spre zona calmului; � La nivel energetic se observa ca la orice remediu homeopat intai o scadere energetica apoi o crestere, dar care nu mai depaseste nivelul de plecare ca la 15 CH sau 30 CH; � Simetria o scade putin ca mai apoi sa se restabileasca, dar tot asa fara sa mai atinga nivelul de plecare; � Balanta repartitiei energetice pe organe e imbunatatita initial, ca mai apoi sa scada usor, dar mentinandu-se peste cea initiala, ceea ce reiese si din primele grafice.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � La nivel de centrii energetici se mentine aceeasi configuratie ca la 15 CH, dar cu aparitia unei miscari energetice si pe primul centru energetic- al impamantarii, pe care-l subexprima, ceea ce explica simptomele proverilor la colon si anus, dar si senzatia de plutire, de disipare, de lipsa de concentrare si de dezorientare in timp si spatiu.

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � Si

ANALIZA BIO-WELL LA PROVINGUL CU LACRIMA VITEI DE VIE – 7 CH � Si la analiza Sevei de vita de vie nobila 7 CH se observa o crestere energetica in special pe primele 4 cheakre si pe Sahasrara si Vishuda cu o inversare a supraexprimarii cheakrelor Inimii si Vointei in favoarea Cheakrei a 3 -a.

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE CH 7 La o analiza radiestezica

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE CH 7 La o analiza radiestezica efectuata de D-na Maria Topor se constata: � Este eficient pentru primele 4 chakre. Muladara 12%, Swadisthana 30%, Manipura 33% şi Anahata 15%, restul chakrelor au valori pana in 5%. � Am cercetat organele, sistemele şi glandele guvernate de chakrele care au avut cele mai mari valori. Cele scrise cu bold au avut cele mai mari valori. � Beneficitate pentru: � Muladara � - afectiuni in zona anusului (hemoroizi, sangerari, abcese, etc) - tulburari de miros - dureri in zona sacrala - constipatie, colita - flebita, varice - cresterea corpului in greutate - anorexie - probleme la nivelul picioarelor, articulatiilor, oaselor � ceea ce corespunde cu ceea ce am obtinut si din proving si din celelalte analize pe care le-am facut cu celelalte aparate!

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE -7 CH � � � �

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE -7 CH � � � � � Swadisthana - tulburari emotionale - organele genitale (fibroame, chisturi ovariene, vaginite, boli venerice, etc. ) - rinichi, vezica urinara sau prostata - suprarenale - sistemul fluidelor in organism (sistemului circulator si limfatic, asupra secretiei menstruale, ejacularii, secretiei lactate in perioada sarcinei, salivei, sucurilor gastrice, urinei, spermei, secretiilor vaginale) - tulburari de natura erotica (frigiditate, impotenta, etc. ) Manipura - digerarea cu dificultate a alimentelor, acumulare prana - gastrita, gastro-enterita, ulcer gastric si duodenal - secretie endocrina a pancreasului (diabet, hipoglicemie ) - splina - ficat - bila - SNV Anahata - sistem cardiovascular - probleme de circulatie - hipertensiune - tulburari de respiratie (bronsita, astm, etc) - afectiuni ale plamanilor - probleme la nivelul sanilor - dureri in partea de sus a spatelui - timus

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 15 CH � Eficienţă pe

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 15 CH � Eficienţă pe chakre: Este eficient pentru chakre le superioare. Muladara 7%, Swadisthana 9%, Manipura 14%, Anahata 7%, Vishuda 30% si Ajna 33%. � Am facut cercetarea pentru Vishuda si Ajna � Vishuda � - tiroida si paratiroida � - zona gatului ( laringe, gura, coarde vocale) � - cai respiratorii � - cervicale � - dificultati de vorbire (balbaiala) - dureri de ceafa - afectiuni ale gingiilor � Ajna � - Hipofiza � - ochi - urechi � - nas

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 30 CH � Eficienţă pe

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 30 CH � Eficienţă pe chakre: Este eficient pentru chakre le superioare. Anahata 27%, Vishuda 36% si Ajna 25%, restul au valori sub 5%. � Am facut cercetarea pentru Anahata, Vishuda si Ajna � Anahata � - sistem cardiovascular - probleme de circulatie - hipertensiune - tulburari de respiratie (bronsita, astm, etc) - afectiuni ale plamanilor - probleme la nivelul sanilor - dureri in partea de sus a spatelui � - timus � Vishuda � - tiroida si paratiroida � - zona gatului ( laringe, gura, coarde vocale) � - cai respiratorii � - cervicale � - dificultati de vorbire (balbaiala) - dureri de ceafa - afectiuni ale gingiilor

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 30 CH � � �

ANALIZA RADIESTEZICA LA SEVA DE VITA DE VIE – 30 CH � � � � � Ajna -Hipofiza - ochi - urechi -nas Sistem nervos Am mai cercetata eficienta remediilor in fuctie de nivelul spiritual al pacientilor, astfel: CH 7 Atei 85% Persoane pornite pe cale spirituala < 5 ani 91% Persoane pornite pe cale spirituala > 5 ani 97% CH 15 Atei 86% Persoane pornite pe cale spirituala < 5 ani 97% Persoane pornite pe cale spirituala > 5 ani 100% CH 30 Atei 87% Persoane pornite pe cale spirituala < 5 ani 96% Persoane pornite pe cale spirituala > 5 ani 100%

ANALIZA CU 8 DNLS-LRIS La prima scanare cu acest aparat am descoperit intr-un ADN

ANALIZA CU 8 DNLS-LRIS La prima scanare cu acest aparat am descoperit intr-un ADN informatie de V. Ebstein barr. Fara sa stiu sa fi facut vreodata Mononucleoza m-am dus sa-mi fac testul clasic de determinare de Ig G si surpriza. . . Am inceput sa iau nosodul homeopat de Ebstein barr M destul de sporadic si surpriza. . . am constatat ca-mi scade titru de anticorpi, iar la urmatoarele scanari n-a mai aparut virusul! Deci in concluzie aparatul 8 DNLS-LRIS spune adevarul, iar nosozii homeopati ne scapa de microbi !

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS ATENTIE

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS ATENTIE ! ARE EFECTE INVERSE !

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 15 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 7 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER SEX M care a zis ca n-a simtit nimic

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER SEX M care a zis ca n-a simtit nimic

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER SEX M care a zis ca n-a simtit nimic

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER SEX M care a zis ca n-a simtit nimic

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER

PROVING LA LACRIMA VITEI DE VIE 30 CH DOVEZI ACTIUNE DIN 8 DNLS-LRIS PROVER SEX M care a zis ca n-a simtit nimic

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �S-a utilizat un sistem Kirlian

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �S-a utilizat un sistem Kirlian modificat pentru obtinerea de imagini de electroluminiscenta, descarcari de tip marginal, pentru evidentierea efectului de camp electromorf in interiorul structurilor. �S-a administrat sublingual 100 ml suc de struguri Feteasca Regala, filtrat si purificat, ca martor si 100 ml de seva de vita de vie tot sublingual la 2 ore. �S-au efectuat imagini in Kirlian modificat

Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 Fig. 1 Suc struguri

Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 Fig. 1 Suc struguri FETEASCA REGALA Proving SEVA VITEI DE VIE 2017 Fig. 2 SEVA VITA DE VIE Copyright Dr. Corneliu Moldovan © cim 2017

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN � S-a constatat ca :

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN � S-a constatat ca : � -Seva de vita de vie, in imagine electrostatica, prezinta Seva de vita de vie multiple descarcari luminiscente si o deplasare a spectrului spre albastru-ultraviolet si un efect electromorf omogen, � - In comparatie cu Sucul de struguri Feteasca Regala care Sucul de struguri Feteasca Regala prezinta o electroluminiscenta difuza cu iradiere in spectru predominant mov. � Se poate constata ca radiatia intens albastra a sevei de vita de vie calmeaza mentalul, relaxeaza SNV simpatic, imbunatateste comunicarea si vorbirea, creste reactiile metabolice, stimuland tiroida in comparatie cu radiatia mov a sucului de struguri care stimuleaza imaginatia si puterea psihica. � Frecventa dominanta de descarcare luminiscenta a sevei de vita de vie este de 664 nm ( culoarea albastra), pe cand frecventa de descarcare pentru sucul de struguri este de 392 nm ( violet)

© cim 2017 Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 VN

© cim 2017 Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 VN 44 ani, M Clinic sanatos Dupa ingestia a 100 ml Fig. 3 suc struguri Feteasca Regala Proving SEVA VITEI DE VIE 2017 VN 44 ani, M Clinic sanatos Dupa ingestia a 100 ml Seva Vitei de Vie Copyright Dr. Corneliu Moldovan © cim 2017 Fig. 4

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �Imagistica Kirlian la nivelul policelui

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �Imagistica Kirlian la nivelul policelui aceluiasi subiect se schimba dupa ingestia Sevei de vita de vie, aparand o imagine multicoronara, bine vie stratificata, prezentand descarcari in culoarea mov si violet-ultraviolet-indigo cu strimeri densi de peste 20 descarcari /cm liniar, � comparativ cu imaginea de tip Kirlian obtinuta dupa ingestia de Suc de struguri Feteasca Regala in care se observa o imagine nestructurata cu o densitate mai redusa de strimeri 1 -2/cm liniar si cu o descarcare predominent in registru albastru.

Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 Fig. 5 VN 44

Imagistica KIRLIAN Modificata (original Dr. Corneliu Moldovan) © cim 2017 Fig. 5 VN 44 ani, M Clinic sanatos La o ora dupa ingestia a 100 ml suc struguri Feteasca VN 44 ani, M Clinic sanatos Fig. 6 © cim 2017 La o ora dupa ingestia a 100 ml Seva Vitei

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �In figura a 6 -a

ANALIZA IN KIRLIAN MODIFICAT EFECTUATA DE DR. CORNELIU MOLDOVAN �In figura a 6 -a se pune in evidenta la nivelul policelui subiectului investigat o emisiune extrem de densa, coronara, cu o densitate de peste 50 de strimeri/cm liniar, cu o iradiere spre infrarosu, rosu si ultramarin, �Comparativ cu imaginea dezorganizata, putin structurata si non-radiativa sau putin radiativa in albastru a electroluminiscentei dupa administrarea de suc de struguri.

Determinarea variatiei micropotentialului palmar drept Fig. 7 a, b, c 7 b 7 a

Determinarea variatiei micropotentialului palmar drept Fig. 7 a, b, c 7 b 7 a original Dr. Corneliu Moldovan © cim 2017 7 c

MASURARE DE MICROPOTENTIALE ELECTRICE CUTANATE PALMARE �In imaginea 7 a s-a inregistrat micropotentialele cutanate

MASURARE DE MICROPOTENTIALE ELECTRICE CUTANATE PALMARE �In imaginea 7 a s-a inregistrat micropotentialele cutanate mediopalmare in stare de repaos si se constata variatia lor intre +0, 005 si -0, 0027 micro. V; �In imaginea 7 b, unde s-a administrat suc de struguri la acelasi subiect se observa o variatie intre +0, 007 si 0, 03 micro. V; �In timp ce in imaginea 7 c se observa initial spicuri de activare multiple variind intre +0, 007 si – 0, 015 micro. V, urmate de cresterea potentialului pana la +0, 02 micro. V si ramanerea lui in platou de peste 120 min, fapt care indica o actiune de stimulare generala a fenomenelor electrodermale palmare comparativ cu micropotentialele de repaos sau de cele generate de sucul de struguri.

Termografie palmara bilaterala (camera FLIR, precizie 0 Fig. 8 a VN in repaos Fig.

Termografie palmara bilaterala (camera FLIR, precizie 0 Fig. 8 a VN in repaos Fig. 8 b VN dupa ingestia a 100 ml Seva Vitei de Vie

TERMOGRAFIE PALMARA DR. CORNELIU MOLDOVAN �S-a utilizat si o camera in infrarosu de tip

TERMOGRAFIE PALMARA DR. CORNELIU MOLDOVAN �S-a utilizat si o camera in infrarosu de tip FLIR cu precizie de 0, 1 C. �S-au scanat ambele palme in stare de repaos si dupa administrarea a 100 ml de seva de vita de vie. �S-a constatat cresterea distributiei de valori termice ridicate pe intreaga suprafata palmara si digitala la administrarea sevei de vita de vie fapt ce indica o reactivitate metabolica si termodinamica crescuta sub influienta ei, deci o crestere si a circulatiei periferice.

IN CONCLUZIE LACRIMA ( SEVA ) DE VITA DE VIE � TREBUIE FOLOSITA CU

IN CONCLUZIE LACRIMA ( SEVA ) DE VITA DE VIE � TREBUIE FOLOSITA CU PRUDENTA datorita compozitiei sale bogate in enzime si substante organice cu importante roluri biologice. � Din Terapia florala BACH se stie ca VITIS VINIFERA este atribuita personalitatilor foarte rigide, dominatoare, care stiu cel mai bine ce e bine pentru ceilalti, foarte violenti daca nu-i asculti, iubesc puterea mai mult decat banii, iar in situatii de criza se descurca cel mai bine pentru ca nu-si pierd cumpatul, persoanelor mai YANG. � Se stie ca primavara seva de vita de vie scoate via din stare de hibernare (imbatranire ) in starea activa, lucrativa (o intinereste).

IN CONCLUZIE LACRIMA ( SEVA ) DE VITA DE VIE �A se folosi mai

IN CONCLUZIE LACRIMA ( SEVA ) DE VITA DE VIE �A se folosi mai degraba in potenta 30 CH care o actiune mai reglatoare si destul de profunda, inclusiv pe ADN sau in functie de varsta si de context se pot folosi si celelalte potente. Se stie conform efectului Arnold ca potenta 7 CH are un rol stimulator, 15 CH rol inhibitor, iar 30 CH rol reglator. �A se administra pe perioade foarte scurte de timp, doar o stimulare de 2 - maxim 10 zile. �A se folosi in special la tipul de personalitate anterior descris sau in caz de Sindroame premenstruale, Premenopauza, Infertilitate, Sindroame migrenoase de cauza inflamatorie, hormonala sau de exces/lipsa de neurotransmitatori, Boli neurodegenerative, Boli psihice, Dependente, Boli cardiovasculare, Digestive, Urinare, Reumatismale, Dermatologice si Oculare.

VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE ! SI CELOR CARE M-AU AJUTAT !

VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE ! SI CELOR CARE M-AU AJUTAT !