Orintatie opdracht Gemaakt door Floor Opdracht 1 stel

  • Slides: 6
Download presentation
Oriëntatie opdracht Gemaakt door Floor Opdracht 1 - stel jezelf voor Opdracht 2 -

Oriëntatie opdracht Gemaakt door Floor Opdracht 1 - stel jezelf voor Opdracht 2 - stel je groep voor Opdracht 3 - stel je stageplaats voor

Stel jezelf voor Mijn naam is Floor Bosman en ik ben 18 jaar. Op

Stel jezelf voor Mijn naam is Floor Bosman en ik ben 18 jaar. Op maandag en dinsdag ben ik van 8: 00 tot 14: 00 uur te vinden bij kind centrum de Verwondering in Lent. Als je vragen hebt kun je me bereiken op mijn mail: 0177871@roc-nijmegen. nl.

Wat ik wil leren en goede eigenschappen Twee dingen die ik wil leren tijdens

Wat ik wil leren en goede eigenschappen Twee dingen die ik wil leren tijdens deze stage zijn: Open houden hebben: Laten zien aan de kinderen dat ze naar mij kunnen komen is lastig voor mij. Maar door aandacht aan ze te geven en met ze te spelen hoop ik dit voor elkaar te krijgen Kind in beeld: Elk kind is anders, door te weten wat elk kind nodig heeft, bijvoorbeeld wie wel en wie niet een luier draagt heb ik een beeld van elk kind en kan ik ze gemakkelijker helpen. Drie goede eigenschappen van mij: 1. Initiatief nemen Kijken wat er nodig is en dat dan gaan doen. 2. Creatief Leuke opdrachten kunnen verzinnen. 3. Zorgzaam Zorgen dat kindjes krijgen wat ze nodig hebben.

Stel je groep voor Ik loop stage in groep J, de groep van Stephanie

Stel je groep voor Ik loop stage in groep J, de groep van Stephanie en Roxy van kind centrum de Verwondering in Lent. Het aantal kinderen in klas J is rond de 31. De leeftijd verschild tussen 7 of 8 jaar en de ontwikkelingsfase die erbij hoort is die van het jong schoolkind. Tijdens de eerste 3 weken van mijn stage heb ik me proberen goed te oriënteren. Je hebt in de klas kinderen die heel aanwezig zijn en kinderen die stilletjes zijn. Kinderen die snel eten of langzaam eten. Kinderen die veel aandacht vereisen en kinderen die minder aandacht nodig hebben.

Stel je stageplaats voor Mijn taken: kinderen helpen, letten op de kinderen, helpen van

Stel je stageplaats voor Mijn taken: kinderen helpen, letten op de kinderen, helpen van leerkrachten, e. d. Kledingvoorschriften: Er zijn niet echt kledingvoorschriften, zelf vind ik het wel belangrijk om er verzorgt en netjes uit te zien. Telefoongebruik: Mobielgebruik is niet verboden, maar het is niet handig in de buurt van de kinderen. Functies: Schoonmaker, docent, directeur, administrateur, stagiaire, gymdocent. BPV begeleider: Stephanie de Jong.

Visie

Visie