Nemoj ostati iza zatvorenih vrata Jer iza njih

  • Slides: 9
Download presentation
Nemoj ostati iza zatvorenih vrata. Jer iza njih nema dovoljno prostora za USKRS JE

Nemoj ostati iza zatvorenih vrata. Jer iza njih nema dovoljno prostora za USKRS JE Uskrs. Za Evanđelje. IZA OTVORENIH VRATANema ga ni za tebe. Za tvoju dušu.

Zadrži li se iza zatvorenih vrata, svaki je susret oskudan. I kao što zatvorena

Zadrži li se iza zatvorenih vrata, svaki je susret oskudan. I kao što zatvorena vrata oduzimaju dah plamenu najljepša će istina, ostane li iza njih, utonuti u mlakost.

Zatvorena vrata ne pružaju sigurnost, nego tek zamiranje. I zato: otvori vrata. Pođi ususret.

Zatvorena vrata ne pružaju sigurnost, nego tek zamiranje. I zato: otvori vrata. Pođi ususret.

Toliki su putovi još neprohodni jer nema dovoljno hrabrih da bih ih prokrčili. Tolike

Toliki su putovi još neprohodni jer nema dovoljno hrabrih da bih ih prokrčili. Tolike noći zastrašujuće jer nema dovoljno postojanih koji bi bdjeli.

a m e n r e j ju Toliki luta bi a d h

a m e n r e j ju Toliki luta bi a d h i n a rč dovoljno s ljno o v o D. i l i im pristup otno v i ž u s i j onih ko e ć u g o m e j ni iskusili da eliti j i d e n a putovati, a. v t š i n t u p u s blagoslov

Otvori vrata i ostavi ih otvorena. Zaboravi ih. Pristani na studen. Na neizvjesnost. Na

Otvori vrata i ostavi ih otvorena. Zaboravi ih. Pristani na studen. Na neizvjesnost. Na zauzetost i nadu. Pristani na život.

Okani se svih zidova i ograda, svakog truda oko njih. I budi pristupačan. Nemoj

Okani se svih zidova i ograda, svakog truda oko njih. I budi pristupačan. Nemoj trošiti vrijeme na odijeljenosti i podijeljenosti.

Odluči se za odgovornost otvorenih vrata. Za odgovornost otvorenih srca, srca nalik na Božje.

Odluči se za odgovornost otvorenih vrata. Za odgovornost otvorenih srca, srca nalik na Božje. U svemu živi izložen za Uskrs. Za Evanđelje. U tome je dragocjenost tvojih dana. Po tome su tvoji snovi dostojni truda.

ski /katehet m o c. t i l p pija-s adbisku w. n http:

ski /katehet m o c. t i l p pija-s adbisku w. n http: //ww Uskrs je blagdan i svagdan hrabrih. Onih koji svoj ”DA“ Bogu izriču ne samo riječima nego i životom. Onih koji su se odlučili živjeti blagoslov zanosa i postojanosti. Stjepan Lice