NAS SRES BLG YAZILII OKUNUU ANLAMI BZE ULAIN
NAS SÛRESİ BİLGİ YAZILIŞI OKUNUŞU ANLAMI BİZE ULAŞIN ÇIKIŞ Kur’an-ı Kerim’in 114. ve son sûresidir. Çoğunluğun görüşüne göre Mekke döneminde inmiştir. 6(Altı) ayettir. Şeytan ve yandaşlarının şerrinden Allah’a sığınmayı öğütler.
NAS SÛRESİ BİLGİ YAZILIŞI OKUNUŞU ANLAMI BİZE ULAŞIN ÇIKIŞ Bismillâhirrahmânirrahîm 1. Kul e’ûzü bi rabbi’n-nâs. 2. Meliki’n-nâs. 3. İlâhi’n-nâs. 4. Min şerri’l-vesvâsi’l-hannâs. 5. Ellezî yüvesvisü fî sudûri’n-nâs. 6. Mine’l-cinneti ve’n-nâs.
NAS SÛRESİ BİLGİ YAZILIŞI Sudeysi Dinlemek için tıklayınız. Abdülkadir Şehitoğlu Bismillâhirrahmânirrahîm OKUNUŞU ANLAMI BİZE ULAŞIN ÇIKIŞ Kul e’ûzü bi rabbi’n-nâs. Meliki’n-nâs. İlâhi’n-nâs. Min şerri’l-vesvâsi’l-hannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûri’n-nâs. Mine’l-cinneti ve’n-nâs. Dinlemek için tıklayınız.
NAS SÛRESİ BİLGİ YAZILIŞI OKUNUŞU ANLAMI BİZE ULAŞIN ÇIKIŞ Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla De ki: “Ben, insanların kalplerine vesvese sokan, pusuya çekilen o vesveseci cin ve insan şeytanının şerrinden, İnsanların Rabbine, İnsanların hükümdarına, İnsanların ilâhına sığınırım. ”
NAS SÛRESİ BİLGİ YAZILIŞI OKUNUŞU ANLAMI BİZE ULAŞIN http: //www. dindersi. com Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin Buluşma Noktası FARKI BİZİMLE YAŞAYIN! http: //groups. google. com. tr/group/dindersi Kaliteli Paylaşımın Doğru Adresi ÇIKIŞ HAZIRLAYANLAR: h@lid & necmi
- Slides: 5