IV Jornada dInfermeria CONCLUSIONS 1 Les aliances estratgiques

  • Slides: 4
Download presentation
IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 1. Les aliances estratègiques de les infermeres a les organitzacions

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 1. Les aliances estratègiques de les infermeres a les organitzacions sanitàries aporten beneficis; socials i sanitaris a les pròpies organitzacions i a les comunitats en las que intervenen. 2. La participació ciutadana a les polítiques sanitàries s’ha tornat imprescindible pel desenvolupament d’una sanitat mes propera, a mida de les persones i de qualitat.

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 3. El desenvolupament de programes, tècniques i experiències terapèutiques amb

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 3. El desenvolupament de programes, tècniques i experiències terapèutiques amb la participació de familiars i afectats en primera persona durant els últims anys, està produint canvis en les cures i la assistència a la salut mental irreversibles. 4. El model de recuperació es el eix vertebrador; del desenvolupament de programes, el acompliment dels drets i deures de les persones ateses, i la organització de la assistència en general.

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 5. Els afectats en primera persona degut a la seva

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 5. Els afectats en primera persona degut a la seva experiència personal, tenen la legitimitat per proposar als seus parells estratègies que els ajudin a trobar la resposta mes adient a les seves necessitats. 6. Cal que el model de salut estigui fet con i para les persones mitjançant la participació ciutadana.

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 7. La inclusió en el currículum dels professionals de salut

IV Jornada d’Infermeria CONCLUSIONS: 7. La inclusió en el currículum dels professionals de salut mental de tallers “amb experiència pròpia” faciliten canvis en les actituds dels professionals en relació a les persones que pateixen una malaltia.