Hogyan lincseljnk szakszeren I Ktet Kezdknek Szemeljk ki

  • Slides: 9
Download presentation
Hogyan lincseljünk szakszerűen? I. Kötet Kezdőknek

Hogyan lincseljünk szakszerűen? I. Kötet Kezdőknek

Szemeljük ki az áldozatot! o Célszerű egy internet szolgáltatóval kezdeni. . Hogy miért? -

Szemeljük ki az áldozatot! o Célszerű egy internet szolgáltatóval kezdeni. . Hogy miért? - Az internet hamar függővé tesz. . - Ha nincs internet. . Agresszívvá változtat

Mi a tehetndő? o o o Hívjuk fel internet szolgáltatónkat. Ő megerősíti hogy valóban

Mi a tehetndő? o o o Hívjuk fel internet szolgáltatónkat. Ő megerősíti hogy valóban nincs net. . Ekkor ténylegesen agresszívvá változunk. Hallassunk egy elszánt üvöltéseket: NEJPÁR!!!! Majd hergeljük magunkat: ki tehet erről? ? NEJPÁR! Ki az akit meg kell ölni? ? NEJPÁR!

Ámde. . o o o Egy fecske nem csinál nyarat. Így hívjuk fel a

Ámde. . o o o Egy fecske nem csinál nyarat. Így hívjuk fel a többi agresszívvá vált klíenst. Hergeljük fel őket is! Ki tehet erről? ? NEJPÁR! Kire vár a halál? ? NEJPÁÁÁÁR! Vagyis. . Készítsünk: egy tervet!

A terv: o o - készítsük listát a használni kívánt eszközökről (lándzsa, vasvilla, szegek,

A terv: o o - készítsük listát a használni kívánt eszközökről (lándzsa, vasvilla, szegek, karók, gallyak, öngyújtó) - a felbőszült tömeg élén vegyük körül az áldozat helyét. - ocsmároljuk hangosan, kiáltozzuk a nevét nyíltan az utcán. - ekkor az áldozat kimerészkedik, hogy helyzet felmérést tartson.

A lincselés o Az alkalmat megragadva: ráuszítjuk a tömeget. Elővesszük a használati eszközöket, majd

A lincselés o Az alkalmat megragadva: ráuszítjuk a tömeget. Elővesszük a használati eszközöket, majd alkalmazzuk őket: (alkalmazzuk a Top 10 kínzó módszert!) o 1. végbélkúp 2. egy óra Anettkával 3. szöges szarkofág 4. nyújtópad 5. Strocesszor (Cili néni) 6. fogászat (fúrás, húzás) 7. máglya 8. 2 perc a Fásy Mulatósból 9. 1 perc Balázs Pál lemezéről 10. Vidám Vasárnap

A kivégzés o o Mikor áldozatunk, már szinte belehalt a lincselés fáradalmaiba megadjuk a

A kivégzés o o Mikor áldozatunk, már szinte belehalt a lincselés fáradalmaiba megadjuk a kegyelemdöfést: Törjük össze értékes tárgyait, rongáljuk házának épségét!

Csúcspont o Mikor áldozatunk, már készülődik hogy feldobja a papucsot, akkor abba hagyjuk a

Csúcspont o Mikor áldozatunk, már készülődik hogy feldobja a papucsot, akkor abba hagyjuk a lincselést, kiemeljük a nem felbőszült (!) tömegből, és esküt tetetünk vele: Mindig, és mindenkor lesz internet!!!!

Befejezés o Menjünk haza. . És INTERNETEZZÜNK!

Befejezés o Menjünk haza. . És INTERNETEZZÜNK!