HOE NORTON ANTIVIRUS OP UW APPARAAT DOWNLOADEN Norton

  • Slides: 9
Download presentation
HOE NORTON ANTIVIRUS OP UW APPARAAT DOWNLOADEN?

HOE NORTON ANTIVIRUS OP UW APPARAAT DOWNLOADEN?

Norton is een van de meest populaire antivirusprogramma’s om uw gegevens en persoonlijke gegevens

Norton is een van de meest populaire antivirusprogramma’s om uw gegevens en persoonlijke gegevens te beschermen. Als u dit programma op uw apparaat heeft geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over cyberaanvallen, aangezien Norton ervoor zorgt. Het fungeert als een bewaker voor al uw apparaten en laat geen informatie uitlekken. Telkens wanneer u een website opent, inhoud downloadt of video’s bekijkt, informeert Norton u over mogelijke bedreigingen door die website te blokkeren.

Als u de softwaretool echter niet eens op uw apparaat kunt downloaden, doet zich

Als u de softwaretool echter niet eens op uw apparaat kunt downloaden, doet zich het echte probleem voor. Het is veel gebruikers overkomen dat ze vastlopen bij het downloaden of installeren. Als iets soortgelijks met u gebeurt, weet u dat onze technische dienst Norton er altijd is! Als u het programma niet op uw apparaat kunt downloaden, volgt u deze procedure om het probleem op te lossen!

 Navigeer in uw webbrowser naar de Norton-accountpagina. Klik op Aanmelden en voer het

Navigeer in uw webbrowser naar de Norton-accountpagina. Klik op Aanmelden en voer het wachtwoord voor uw e-mailadres in. Klik op uw Norton-product om toegang te krijgen tot uw productsleutel en serienummer. Schrijf deze informatie op. Klik op de knop Downloaden. Selecteer Download starten -> Bestand opslaan.

Zodra de downloadprocedure is voltooid, leidt de Norton Download Manager u door de installatieprocedure.

Zodra de downloadprocedure is voltooid, leidt de Norton Download Manager u door de installatieprocedure. Als u ergens tussen het proces problemen ondervindt, kunt u 24 uur per dag onze Nortonhulplijn klanten bellen. Voer uw productsleutel in wanneer daarom wordt gevraagd.

Voer uw productsleutel in wanneer daarom wordt gevraagd. Voor betere en gedetailleerde ondersteuning kunt

Voer uw productsleutel in wanneer daarom wordt gevraagd. Voor betere en gedetailleerde ondersteuning kunt u contact opnemen met onze professionals van norton ondersteuning belgie. Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen zal al uw problemen oplossen en al uw twijfels wegnemen, zodat u de software zo snel mogelijk kunt blijven gebruiken.

Omdat we weten hoe belangrijk het voor mensen is om altijd beschermd te blijven

Omdat we weten hoe belangrijk het voor mensen is om altijd beschermd te blijven tegen cyberaanvallen, is het dringend noodzakelijk wanneer hun antivirus niet meer werkt. Als dergelijke problemen zich voordoen, moet u onmiddellijk ondersteuning zoeken bij onze bellen norton belgie via e-mail, telefoon of live chat.

We garanderen dat u niet ontevreden zult zijn over onze diensten! We kijken er

We garanderen dat u niet ontevreden zult zijn over onze diensten! We kijken er naar uit om van je te horen. Aarzel niet om ons te bellen of een bericht achter te laten als u technische problemen ondervindt.

Neem contact met ons op norton ondersteuning bel nu +32 28081298 originele bron dank

Neem contact met ons op norton ondersteuning bel nu +32 28081298 originele bron dank u