Hi havia una vegada fa molts anys una

  • Slides: 8
Download presentation

Hi havia una vegada, fa molts anys, una nena que es deia Alícia i

Hi havia una vegada, fa molts anys, una nena que es deia Alícia i tenia 15 anys. El seu hobby era patinar, ``era tota la seva vida ´´perquè estava tota l'estona patinant, i la seva mare era una professional del patinatge. La seva mare va morir i la nena va decidir que faria el seu somni. Un dia que estava patinant , va fer el salt del cigne.

On estic? Quan va fer el salt, sense voler, va travessar un portal màgic.

On estic? Quan va fer el salt, sense voler, va travessar un portal màgic. Quan es va adonar de que havia traspassat un portal màgic es va posar a plorar , i va dir: -On estic?

De cop i volta va aparèixer la bruixa Piruixa i li va respondre: -Estàs

De cop i volta va aparèixer la bruixa Piruixa i li va respondre: -Estàs al Món de les Tres Dimensions. Aquí tot el que heu somiat vosaltres els humans del somnis dolents e imaginaris aquí existeix. Ves en compte amb els gats liles amb ratlles roses, però sobre tot ves en comte amb els ximples mes ximples. jajajajajaja!!!!! La bruixa li va dir això amb una llanterna verda i un fum de color vermell que sortia del terra. -estàs al mon de les tres dimensions, aquí tot el que heu somiat vosaltres els humans del somnis dolents e imaginaris aquí existeix.

Després es va trobar uns arbres parlant que li van dir: -Mh, ja tenim

Després es va trobar uns arbres parlant que li van dir: -Mh, ja tenim el sopar!!!. La nena es va anar corrents. I va dir plorant: -Tots són ximples aquí, he de fer-li cas a la bruixa. I jo que pensava que era dolenta. . .

Sense voler l’Alícia va trepitjar una de les trampes i llavors va caure a

Sense voler l’Alícia va trepitjar una de les trampes i llavors va caure a una xarxa. I havia uns gatets molt bonics i petitons liles. i amb ratlles de color rosa. Mauu uuuu uu! !!!!!!! !!!

Van escoltar un llop udolar: -Auuuuuuuuu!!!!! Els gats ràpidament van treure las ungles i

Van escoltar un llop udolar: -Auuuuuuuuu!!!!! Els gats ràpidament van treure las ungles i van dir: -Grrrrrrr!!!! De cop la Alícia es va despertar i tot va resultar que era un somni. I no sabem si aquesta historia ha estat real.

FI PRODUCIT PER : ANA, LEIDY I LAURA

FI PRODUCIT PER : ANA, LEIDY I LAURA