Fra ord til handling Hvordan g fra forst

  • Slides: 8
Download presentation
Fra ord til handling Hvordan gå fra å forstå et prinsipp eller et konsept

Fra ord til handling Hvordan gå fra å forstå et prinsipp eller et konsept til faktisk å leve etter det? Hvordan implementere ideer slik at det blir en del av muskelminnet? Poenget er at du skal forstå og ta til deg prinsippet på en måte som er riktig for deg og som resonnerer med hvem du er

Steg 1 Hvilket prinsipp? Velg et prinsipp du ønsker å få inn i muskelminnet.

Steg 1 Hvilket prinsipp? Velg et prinsipp du ønsker å få inn i muskelminnet.

Steg 2: Jeg forstår…… Beskriv prinsippet med setninger som starter med: Jeg forstår

Steg 2: Jeg forstår…… Beskriv prinsippet med setninger som starter med: Jeg forstår

Steg 3: Jeg tror…. . Er du klar til å tro på prinsippet? Når

Steg 3: Jeg tror…. . Er du klar til å tro på prinsippet? Når du sier jeg tror………. . , tror du virkelig på det? Hvis du virkelig, virkelig tror på det, ville det bety en stor forskjell i livet ditt?

Steg 4: Fra og med i dag vil jeg …………. Ønsker du å leve

Steg 4: Fra og med i dag vil jeg …………. Ønsker du å leve detter denne overbevisninga? Vil du virkelig? Vil du leve etter det?

Steg 5: Jeg føler…… Hva føler du når du har gått gjennom disse stegene?

Steg 5: Jeg føler…… Hva føler du når du har gått gjennom disse stegene? Hva føler du når du ser for deg på din indre kino at du lever med disse støttende troene og beslutningene? Vær i følelsene og la dem vokse……….

Steg 6: I morgen vil jeg…. . Hva er den ene tingen du vil

Steg 6: I morgen vil jeg…. . Hva er den ene tingen du vil gjøre i morgen som tar deg det første steget på vei mot prinsippet?

Steg 7: Når du fullt ut forestiller deg det du skal gjøre i dag,

Steg 7: Når du fullt ut forestiller deg det du skal gjøre i dag, både ser, hører, smaker, lukter, kjenner på kroppen, gjør du det: Fordi du tror på………. . Fordi du besluttet………. Fordi du føler hva……. . Hva mer vil du gjøre? Fordi du forstår hva……. Fordi du føler hva…. . Fordi du besluttet hva…. Fordi du tror på hva…….