Eric Borrs Garcia Marc Albert Guillamn Gmez Eduard

  • Slides: 9
Download presentation
Eric Borràs Garcia Marc Albert Guillamón Gómez Eduard Llorens Deumal Miriam Resina Pedraza

Eric Borràs Garcia Marc Albert Guillamón Gómez Eduard Llorens Deumal Miriam Resina Pedraza

Presentació Volem fer arribar a la gent interessada en la COMUNICACIÓ 5 MISSATGES per

Presentació Volem fer arribar a la gent interessada en la COMUNICACIÓ 5 MISSATGES per afavorir-la i fer-la eficaç. GIMCANA ØGrups ( Nom o color) ØBuscar 5 pistes i esbrinar enigmes descobrir els missatges de la comunicació Ø Conclusió

GIMCANA • MAPA 2 4 Edi. Migd ia I Aul. 1 Aul. 3 Migd

GIMCANA • MAPA 2 4 Edi. Migd ia I Aul. 1 Aul. 3 Migd ia ia I 2 5

Sortida + pista 1 • Sortirà cada grup amb un marge de 8 min.

Sortida + pista 1 • Sortirà cada grup amb un marge de 8 min. Seqüència d’imatges: Veuran 5 imatges diferents però que tenen en comú un únic missatge. Per exemple: Un animal en perill d'extinció. Conclusió: Primer missatge: és important transmetre un únic i gran missatge, on la informació que es dona giri al seu voltant.

a 2 Boca a Boca: Donarem un text amb informació a un component del

a 2 Boca a Boca: Donarem un text amb informació a un component del grup, aquest li explicarà a l’ altre, . . . i així successivament. L'últim haurà d’explicar-ho en veu alta per veure què s’ha entès. Ho repetim però ara amb una historia (tipus conte). Conclusió: Segon missatge: les històries es fixen a la ment molt millor que un grapat d'informació. Si es vol, cridar l'atenció, brillar, cal que expliquem el nostre missatge de forma memorable. P

Pista 3 Busca-li la persona: Trobaran 5 textos i 5 noms de persones. Hauran

Pista 3 Busca-li la persona: Trobaran 5 textos i 5 noms de persones. Hauran de relacionar quin text pertany a cada persona. Per exemple: text amb paraules científiques = Albert Einsten; text d’un metge = Dr. House, etc. Conclusió: Tercer missatge: és important escollir un llenguatge segons els nostres interlocutors i que hi connecti fàcilment.

Pista 4 Els sentiments: Agafaran un paper d’un sobre (SENSE MIRAR!). A cada paper

Pista 4 Els sentiments: Agafaran un paper d’un sobre (SENSE MIRAR!). A cada paper hi apareix un sentiment que hauran d’interpretar. Alhora diran la mateixa frase. La resta del grup ha d’esbrinar el sentiment i el significat de cada frase. Conclusió: Quart missatge: El missatge que val és el que el receptor rep, no el que s’emet. Lo important és com arriba als qui escolten. Hi ha connexió entre la comunicació i sentiments.

Pista 5 Has d’escollir!: Un componen del grup es tapa els ulls i la

Pista 5 Has d’escollir!: Un componen del grup es tapa els ulls i la resta es fica a uns 20 m d’ell. Han d’oferir-li alguna cosa al company dels ulls tapats per tal de que ell esculli el que més li agradi. Conclusió: Cinquè missatge: Donem informació però cadascú escull les seves decisions, per tant, has de convidar en lloc de convèncer.

ARA JA ENS PODEM COMUNICAR AMB TRANQUILITAT GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!!

ARA JA ENS PODEM COMUNICAR AMB TRANQUILITAT GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!!