BUD NOT BUDDY QUIZ In this quiz we
BUD, NOT BUDDY QUIZ In this quiz, we will see how much you know about the novel.
QUESTION 1: WHAT DOES BUD DO TO AVENGE FOR WHAT TODD AMOS DID TO HIM? A. He shoved a pencil up Todd’s nose B. Makes Todd wet the bed with warm water C. Bud got Todd’s parents shotgun and shot Todd D. None of the above Answer: B
QUESTION 2: WHAT TYPE OF PENCIL WAS SHOVED UP BUD’S NOSE? A. BIC B. Papermate C. Dixon D. Ticonderoga Answer: D
QUESTION 3: WHAT WAS BUD’S FIRST INSTRUMENT FOR THE BAND? A. Drums B. Trumpet C. Recorder D. Saxophone Answer: C
QUESTION 4: WHO WANTED TO KISS BUD? A. Deza Malone B. Miss Thomas C. Angela Janet Caldwell D. The Librarian Answer: A
QUESTION 5: WHERE DID BUD FIND HERMAN E. CALLOWAY A. Library B. Residence of Mr. and Mrs. Amos C. Grand Rapids D. None of the above Answer: C
QUESTION 6: WHAT WAS THE NAME THAT WAS GIVEN TO BUD FROM HERMAN? A. Sleepy B. Louis C. Neil D. Sleepy La. Bone Answer: D
QUESTION 7: WHY DOES BUD ALWAYS CORRECT PEOPLE WHEN THEY CALL HIM BUDDY? A. He hates the name Buddy. B. His best friend, Bugs, real name is Buddy. C. His momma told him to always correct someone when they call him Buddy. D. None of the above. Answer: C
QUESTION 8: WHO DOES BUGS GO WEST WITH? A. Deza Malone B. Bugs C. His pretend family D. Todd Amos Answer: B
QUESTION 9: WHO DOES HERMAN E. CALLOWAY TURN OUT TO BE? A. Bud’s grandfather B. Bud’s step dad C. Bud’s father D. Bud’s uncle Answer: A
QUESTION 10: HOW OLD IS BUD? A. 9 B. 6 C. 12 D. 10 Answer: D
- Slides: 11