Benvolguts nens i nenes de quart esperem que

  • Slides: 4
Download presentation
Benvolguts nens i nenes de quart, esperem que estigueu tots bé. No són dies

Benvolguts nens i nenes de quart, esperem que estigueu tots bé. No són dies fàcils. . . Com us trobeu? Què sentiu? Tenir una taula amb llapis, paper, tisores, colors, pintures. . . Pot ser de gran ajuda per poder-ho expressar. . Fins i tot per inventar-se històries il. lustrades !!!

US PROPOSEM UNA HISTÒRIA QUE COMENÇA AIXÍ. . . Vet aquí una vegada, el

US PROPOSEM UNA HISTÒRIA QUE COMENÇA AIXÍ. . . Vet aquí una vegada, el rei dels virus que va sortir a passejar per tot el món. . . Portava una graaan corona al cap que, per casualitat, se l'havia trobada i, un cop posada, ja no se la treia per res. Aquesta corona el feia molt poderós: com més gent trobava més gros es tornava, ocupant cada cop més i més lloc al carrer.

-Tanquem-nos tots a casa !! -deien uns. -Que no pugui crèixer més. -Si li

-Tanquem-nos tots a casa !! -deien uns. -Que no pugui crèixer més. -Si li traguéssim la corona, s'acabaria tot el seu poder. . . -deien altres. Però com li traurien la corona? . . . I com ho farien per tornar-lo un altre cop inofensiu?

Us proposem els següents passos: • Buscar com resoldre la història amb un mínim

Us proposem els següents passos: • Buscar com resoldre la història amb un mínim de quatre pàgines. • Explicar-la mitjançant il. lustracions i també escriure-la! (Sigueu creatius, podeu fer les il. lustracions amb la tècnica que vulgueu (amb col. lage, pintura. . ) incorporeu el text bé amb un requadre del narrador a cada pàgina o amb diàleg dels personatges) • El títol de la història és lliure! • Recordeu que el plantejament ja el teniu, ara us toca seguir el nus i el desenllaç! PENSEU COM SEGUIRÀ LA SITUACIÓ, PODEN SORTIR NOUS PERSONATGES QUE AJUDIN A RESOLDRE EL PROBLEMA I FINALMENT COM POT ACABAR TOT. PENSEU COM HO VOLEU PRESENTAR, COM SERAN LES IMATGES I COM INCORPORAREU EL TEXT DE LA HISTÒRIA. NOMÉS FA FALTA QUE HO ESCRIGUEU EN BRUT, US HO REVISEU, RELLEGINT EL QUE ANEU ESCRIBINT : UTILITZA CONNECTORS , SIGNES DE PUNTUACIÓ, VIGILA L'ORTOGRAFIA I LA LLETRA. FINALMENT, JA HO PODEU PASSAR A NET !! • De totes elles, en farem un recull • I per últim, una recomanació: No hi ha pressa, no s'ha d'acabar en un dia. . . • S'ha d'anar fent, pintant i escrivint amb molta cura i amb temps per acabar-lo bé.