Az Instagram egy kzssgi oldal amely okostelefonon trtn

  • Slides: 7
Download presentation

� Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán

� Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek, melyeket különböző effektekkel láthatnak el. Ezután elláthatjuk ezeket felirattal, beállíthatjuk, hol készültek, utána pedig megoszthatjuk.

� A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi oldalon,

� A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi oldalon, mint pl. Facebook vagy Twitter.

� A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a

� A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

� Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül

� Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül népszerű lett, 2013 januárjában már több, mint 100 millió felhasználóval rendelkezett. A szolgáltatás az Apple Store-on és a Google Play-en keresztül is elérhető. Eredetileg csak. IPhone, IPad és Ipod Touch készülékeken lehetett használni, de 2012 áprilisától az Android készülékekre is elérhetővé vált. 2013 novemberében Windows Phone-ra is elérhetővé vált.

� Csak mobiltelefonról lehet képeket feltölteni, azonban 2012 novemberétől rendelkezésre áll minden Instagram felhasználónak

� Csak mobiltelefonról lehet képeket feltölteni, azonban 2012 novemberétől rendelkezésre áll minden Instagram felhasználónak a webes profilja, az összes képével együtt.

Köszönöm a figyelmet!

Köszönöm a figyelmet!