At kende sig selv Tekst Jesper Kallese 1994

  • Slides: 3
Download presentation
At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 1. At

At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 1. At kende sig selv er at finde et lys og flakke som møl i spiraler, at føle et sug mod det fjerne, et gys i flugt med kometernes haler, sprænge sig ud gennem knogler og hud og glide mod himlen som svaler.

At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 2. At

At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 2. At ville sig selv er at bane sig vej i krattet, hvor tornene flænser, at vække sin Tornerose til leg og ride i spring over grænser - træffe et sted på en kærlighed til det, som du slet ikke ænser! 3. For kærlighed buldrer i celler og væv og bølger fra græs og til hvaler. Den dirrer i dunet om dammenes siv og blikket, når kæresten taler - slynger sig op til den finder en krop, og elsker mod alle moraler.

At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 4. At

At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 4. At finde sig selv er at røbe sit skjul og finde sig i at bli´ fundet, at råbe ”Her er jeg” og træde i sol - for før var du blindet og bundet! Frit komme frem som en ven mellem dem, der troede, du var forsvundet. 5. Til kæmper bli´r de, der vil gribe det blå og kende sig selv og hinanden; dog større er du, som tør famle og nå med hænderne over forstanden. Fandt du en ven, ved du – kender kun dén sig selv, som ved af en anden.