2017 CELE MAI FRUMOASE ZONE DE IARNA DIN

  • Slides: 63
Download presentation
2017 CELE MAI FRUMOASE ZONE DE IARNA DIN LUME

2017 CELE MAI FRUMOASE ZONE DE IARNA DIN LUME

MONT – TREMBLANT – CANADA Statiune de schi din Muntii Laurentiana din Quebec, fondata

MONT – TREMBLANT – CANADA Statiune de schi din Muntii Laurentiana din Quebec, fondata in 2000, si devenita destinatie internationala.

SALZBURG - AUSTRIA Doua landuri destinate sporturilor de iarna sunt in Austria – Salzburg

SALZBURG - AUSTRIA Doua landuri destinate sporturilor de iarna sunt in Austria – Salzburg si Tirol. Salzburg ofera – 22 zone de schiat, 580 de teleferice si peste 2000 partii de schi, extrem de bine ingrijite.

ZERMATT - ELVETIA Situata la peste 1600 m este considerata statiunea cea mai inalta

ZERMATT - ELVETIA Situata la peste 1600 m este considerata statiunea cea mai inalta din Europa. Aflata la poalele piscului Matterhorn, statiunea Zermatt este preferata schiorilor si alpinistilor de pretutindeni. 310 km de partii care ofera toate conditiile unor distractii de vis.

DAVOS - ELVETIA Situata la peste 1500 m, statiunea are 235 km de partii

DAVOS - ELVETIA Situata la peste 1500 m, statiunea are 235 km de partii de schi si circa 450 trasee montane bine intretinute. Davos este important centru sportiv de iarna, dar si de evenimente olimpice si de congrese din Europa.

HALLSTATT - AUSTRIA Considerata cea mai pitoreasca statiune, dar si cea mai veche asezare

HALLSTATT - AUSTRIA Considerata cea mai pitoreasca statiune, dar si cea mai veche asezare din Europa, Hallstatt este vizitata anual de circa 1 milion de turisti. <<Perla Austriei>> face parte din Patrimoniul UNESCO.

TIGNES VAL CLARET - FRANTA Este situata in Regiunea Savoia si face parte din

TIGNES VAL CLARET - FRANTA Este situata in Regiunea Savoia si face parte din zonele cele mai apreciate de schi in care s-au desfasurat si Jocurile Olimpice de iarna. Dispune, intre altele, de circa 300 km piste de schi, 34 de teleschiuri si 10 gondole.

TELLURIDE - COLORADO (SUA) Situata in Muntii Stancosi, statiunea este considerata drept unul dintre

TELLURIDE - COLORADO (SUA) Situata in Muntii Stancosi, statiunea este considerata drept unul dintre cele mai bogate orase din lume dar face parte si din Lista celor 10 cele mai scumpe paradisuri de schi din lume.

LA PLAGNE - FRANTA Situata in Regiunea Savoia, intre altitudini de 1250 si 3250

LA PLAGNE - FRANTA Situata in Regiunea Savoia, intre altitudini de 1250 si 3250 m, este de peste 50 de ani o importanta statiune de schi. Cu 225 km de piste, La Plagne este cea mai populara statiune din lume, cu o medie de 2, 5 milioane turisti pe sezon. Are 134 partii, din care 15 pentru experti.

ALTA BADIA - ITALIA Situata in nordul Italiei, in Muntii Dolomiti, este o locatie

ALTA BADIA - ITALIA Situata in nordul Italiei, in Muntii Dolomiti, este o locatie importanta in cadrul Campionatului Mondial de schi. De asemenea, este cunoscuta pentru Slalomul urias, avand un grad ridicat de dificultate la aceasta proba. A avut primul telescaun din Italia (1947) si face parte, ca de altfel toata zona, din Patrimoniul natural al UNESCO.

REINE - NORVEGIA Statiunea este situata la nord de Cercul Polar si este considerata

REINE - NORVEGIA Statiunea este situata la nord de Cercul Polar si este considerata unul dintre cele mai izolate locuri din lume.

SAINT – JEAN - D’ARVES - FRANTA Amplasata in Regiunea Savoia, statiunea ofera toate

SAINT – JEAN - D’ARVES - FRANTA Amplasata in Regiunea Savoia, statiunea ofera toate tipurile de piste de schi, pe fundalul unor peisaje de poveste. Are 138 partii de schi si 310 trasee marcate.

SHIRAKAWA - JAPONIA Considerata cea mai frumoasa asezare din lume si se inscrie in

SHIRAKAWA - JAPONIA Considerata cea mai frumoasa asezare din lume si se inscrie in Patrimoniul UNESCO. Statiunea, amplasata in districtul Kamo, este cunoscuta pentru caderile abundente de zapada, plasandu -se pe primul loc in lume, din acest punct de vedere.

TASIILAQ - GROENLANDA Statiune aflata la 106 km de Cercul Polar, in sud-estul Groenlandei.

TASIILAQ - GROENLANDA Statiune aflata la 106 km de Cercul Polar, in sud-estul Groenlandei. Se poate ajunge in locatie pe calea aerului, iar acolo, cu barcile poti vizita ghetarii din zona.

METSOVO - GRECIA Sat aroman din nord-vestul Greciei, situat la cca 1000 m altitudine,

METSOVO - GRECIA Sat aroman din nord-vestul Greciei, situat la cca 1000 m altitudine, este denumit si <<perla Pindului>> Adesea este asemuita cu o statiune din Elvetia.

TIROL - AUSTRIA Peste 500 de piscuri, unele atingand 3000 m, 5 ghetari renumiti

TIROL - AUSTRIA Peste 500 de piscuri, unele atingand 3000 m, 5 ghetari renumiti in lumea schiorilor, peste 80 de statiuni si 3000 km de partii. Tirolul se mai poate lauda cu 4 km de partii cu grad inalt de dificultate si 300 scoli de schi pentru incepatori.

ANGI SFARSIT IMAGINI DE PE NET MUZICA - WINTER SONATA

ANGI SFARSIT IMAGINI DE PE NET MUZICA - WINTER SONATA